Vanaf maandag 30 mei staat het programma online en vrijdag 3 juni start de verkoop

Start voorverkoop seizoen 2022-2023 van Theater aan de Schie!

Start voorverkoop seizoen 2022-2023 van Theater aan de Schie!

Het programma is klaar en de brochure ligt bij de drukker… Theater aan de Schie maakt zich klaar voor de start van een gloednieuw theaterseizoen! Waylon, The Kik, Richard Groenendijk, Daniël Arends, Peter Pannekoek en nog vele anderen schitteren in het nieuwe seizoen op het Schiedamse toneel. Het programma staat vanaf maandag 30 mei om 10.00 uur online. De voorverkoop van theaterseizoen 2022-2023 gaat vrijdag 3 juni om 18.00 uur van start via theateraandeschie.nl.

Het programma is klaar en de brochure ligt bij de drukker… Theater aan de Schie maakt zich klaar voor de start van een gloednieuw theaterseizoen! Een seizoen vol nationale en internationale producties met grote namen. Waylon, The Kik, Richard Groenendijk, Daniël Arends, Peter Pannekoek en nog vele anderen schitteren in het nieuwe seizoen op het Schiedamse toneel.

Start voorverkoop seizoen 2022-2023

Vanaf zaterdag 28 mei valt de nieuwe theaterbrochure van Theater aan de Schie op de mat. Maandag 30 mei om 10.00 uur staat het nieuwe programma online en vrijdag 3 juni om 18.00 uur gaat de voorverkoop van start van op de website van Theater aan de Schie, www.theateraandeschie.nl!

Wordt Vriend van Theater aan de Schie

Bent u Vriend van Theater aan de Schie? Dan reserveert u al vanaf maandag 30 mei 18.00 uur uw kaarten via de website van het theater. Vriend van Theater aan de Schie zijn heeft dus vele voordelen! Als Vriend heeft u onder andere als eerste de mogelijkheid om voor uw favoriete voorstellingen de allerbeste plaatsen te reserveren én u steunt ook nog eens Theater aan de Schie. Wilt u Vriend van Theater aan de Schie worden? Meer informatie over onze Vriendschap leest u op theateraandeschie.nl/vriend-van-theateraandeschie.

 

 

 

 

 

 

10-05-2022