Start kaartverkoop seizoen 2021-2022 van Theater aan de Schie!

Start kaartverkoop seizoen 2021-2022 van Theater aan de Schie!

De rook kringelt weer! De deuren van Theater aan de Schie zijn én blijven open. Vrijdag 25 juni presenteerde het Schiedamse theater het nieuwe programma. Het is een bomvol theaterseizoen geworden met gevestigde namen zoals Harrie Jekkers, Richard Groenendijk, Simone Kleinsma en Daniël Arends. Ook grote musical titels de ROCKY HORROR SHOW en TITANIC de Musical komen naar Schiedam. De voorverkoop van theaterseizoen 2021-2022 gaat woensdag 30 juni om 18.00 uur van start via theateraandeschie.nl.

Na twee jaar presenteert het Schiedamse theater trots weer een nieuwe theaterbrochure met daarin het programma van seizoen 2021-2022. Het is tijd om weer te genieten van die rode loper, dat geroezemoes in de zaal en de magie die alleen live te ervaren is. Theater aan de Schie staat klaar om het publiek met open armen te ontvangen.

Het is een seizoen bomvol prachtige voorstellingen geworden. Gevestigde namen zoals The Analogues, Simone Kleinsma, Harrie Jekkers en Richard Groendijk weten weer de weg naar Schiedam te vinden komend seizoen. Ook zijn de grote musical titels de ROCKY HORROR SHOW en TITANIC de musical te zien in Theater aan de Schie. En zoals altijd geeft het theater ook jong talent een kans.

Eigen producties

De eigen producties van Theater aan de Schie kunnen niet ontbreken in het programma. De theaterserie En toen was er… kent komend seizoen zijn vierde jaargang. Dit jaar staan Bruce Springsteen, Madonna en ABBA in de spotlights. Een must see voor de fans. Een middag onderdompelen in theatrale vertellingen, een concertfilm, en livemuziek. Met het vaste huisgezelschap De Stokerij Schiedam coproduceert het theater de jaarlijkse kerstproductie, die dit jaar de titel KONING heeft. KONING is in de kerstvakantie, van maandag 3 januari tot en met vrijdag 7 januari 2022, twee keer per dag te zien in Theater aan de Schie

Spiegeltent aan de Schie

Van dinsdag 21 september tot en met zondag 26 september 2021 luidt Theater aan de Schie met de speciale programmering in de spiegeltent op een bijzondere manier het nieuwe theaterseizoen van Schiedam in. De spiegeltent wordt gebouwd op het toneel van Theater aan de Schie. Dat is uniek in Nederland!

Geniet elke dag van een ander programma. Dinsdag 21 september brengt De Stokerij Schiedam de nacht door in de spiegeltent en zorgt voor nachtelijke culturele verrassingen! Cabaretier Silvester Zwaneveld zorgt op woensdag 22 september voor gevatte en snelle goeie grappen. In de intieme setting van de spiegeltent neemt Ellen ten Damme ons op donderdag 23 september mee op een muzikale reis, die start in Parijs, op weg naar Casablanca. “Francais met een vleugje Arabique!” Laat dat maar aan Ellen over! Geniet op vrijdag 24 september van de prachtige stem en persoonlijke teksten van Zangeres LAKSHMI! Niemand minder dan Stef Bos sluit op zondag 26 september de spiegeltent programmering af. Een intieme voorstelling. Stef alleen met piano. Dichterbij dan ooit.

Elke voorstelling wordt afgesloten met een feestelijk afterparty door huisband Ocobar, met wisselende gastoptredens van onder andere saxofonist Boris van der Lek.

Start kaartverkoop seizoen 2021-2022

Vanaf woensdag 30 juni 18.00 uur gaat de kaartverkoop online van start! Kijk voor het reserveren van kaarten op www.theateraandeschie.nl.

 

30-06-2021