Denk op maandagavond 21 februari online mee over het programma

Stadsgehoorzaal zoekt jongeren (8 t/m 16 jaar) voor online brainstorm jongerendag

Stadsgehoorzaal zoekt jongeren (8 t/m 16 jaar) voor online brainstorm jongerendag

Ben of ken jij iemand tussen de 8 en 16 jaar die in (de buurt van) Vlaardingen woont? Dan kan jij de Stadsgehoorzaal helpen! Zij willen namelijk een speciale jongerendag organiseren in de meivakantie en zijn op zoek naar jongeren die mee willen denken over het programma. Tijdens een online brainstorm op maandag 21 februari om 19:30 uur kan de doelgroep hun wensen, ideeën en afknappers delen. Deze informatie gaat het theater vervolgens meenemen om het programma samen te stellen.

Aanmelden voor de brainstorm kan via www.stadsgehoorzaal.nl/jongerendag

Jongeren zijn een belangrijke doelgroep voor culturele instellingen. Daarom wilt de Stadsgehoorzaal graag een speciale dag organiseren in de meivakantie voor jongeren tussen 8 t/m 12 en 13 t/m 16 jaar. Met een combinatie van een theatraal evenement en bijzondere workshops willen zij deze groep kennis laten maken met de wereld van theater. Want die bestaat namelijk uit zoveel meer dan alleen toneelstukken, musicals en cabaret. Om het programma van deze dag zo goed mogelijk op de wensen van de doelgroep aan te laten sluiten nodigt de Stadsgehoorzaal jongeren uit voor een online brainstorm op maandag 21 februari om 19:30 uur.

Tijdens de brainstorm kunnen de jongeren online met elkaar in gesprek gaan over wat zij graag zouden willen doen tijdens de jongerendag en bovenal wat ze absoluut niet willen doen. De Stadsgehoorzaal neemt de uitkomsten vervolgens mee bij het samenstellen van het programma voor de dag in de meivakantie. Aanmelden voor de brainstorm kan via www.stadsgehoorzaal.nl/jongerendag.

 

 

16-02-2022