Stadsderby nu al van cruciaal belang

Stadsderby nu al van cruciaal belang

VLAARDINGEN – Het seizoen is pas twee wedstrijden onderweg en de eerste stadsderby van het seizoen staat al op het programma. Aanstaande zaterdag trappen VFC (Za) en DVO ’32 om 17.00 af aan de Sportlaan. Een stadsderby die er nu al toe doet.
Voor beide ploegen is deze wedstrijd van cruciaal belang. VFC (Za) zal de koppositie willen verdedigen, waar het voor DVO ’32 ‘aanhaken of afhaken’ is. Daarnaast zal VFC (Za) de kater van het 7-0 verlies in de finale van het Vlaardings Voetbal Kampioenschap van 2019 van zich af willen spelen.
VFC (Za) is het seizoen uitstekend gestart en zet de laatste weken het goed verzorgde spel om in resultaten. Na de 'burenruzie' met HBSS (1-3), en de Waterwegderby met VDL (4-1), willen de Kwekkers nu de stadsderby tegen DVO’32 graag winnend afsluiten.
Met de terugkeer van Smith en Verkade is een belangrijke slag geslagen en is VFC er op ervaring en kwaliteit op vooruitgegaan. Aanvallend gezien heeft VFC (Za) niet te klagen. Met spitsen als Netten, van de Meer en Bokx beschikt de formatie van Van Loenen over veel scorend vermogen.
DVO’32 is er alles aangelegen om na de zwakke start van het seizoen zichzelf te herpakken. De ploeg van Hoogwerf behaalde nog geen enkel punt en bezet momenteel de laatste plaats. De Schiedamse buren van KethelSpaland (2-0) en HBSS (2-5) waren de afgelopen weken een maatje te groot DVO’32.
Met name Huijer en Karacoskun zullen DVO’32 bij de hand moeten nemen tijdens de stadsderby.
Kan VFC (Za) de koppositie behouden? Scoort DVO’32 dan eindelijk punten? De Vlaardingse derby heeft alles in zich om te ontbranden in een interessante voetbalstrijd. De wedstrijd VFC – DVO’32 begint zaterdag om 17.00 uur.

Voor beide ploegen is deze wedstrijd van cruciaal belang. VFC (Za) zal de koppositie willen verdedigen, waar het voor DVO ’32 ‘aanhaken of afhaken’ is. Daarnaast zal VFC (Za) de kater van het 7-0 verlies in de finale van het Vlaardings Voetbal Kampioenschap van 2019 van zich af willen spelen.

VFC (Za) is het seizoen uitstekend gestart en zet de laatste weken het goed verzorgde spel om in resultaten. Na de 'burenruzie' met HBSS (1-3), en de Waterwegderby met VDL (4-1), willen de Kwekkers nu de stadsderby tegen DVO’32 graag winnend afsluiten.

Met de terugkeer van Smith en Verkade is een belangrijke slag geslagen en is VFC er op ervaring en kwaliteit op vooruitgegaan. Aanvallend gezien heeft VFC (Za) niet te klagen. Met spitsen als Netten, van de Meer en Bokx beschikt de formatie van Van Loenen over veel scorend vermogen.

DVO’32 is er alles aangelegen om na de zwakke start van het seizoen zichzelf te herpakken. De ploeg van Hoogwerf behaalde nog geen enkel punt en bezet momenteel de laatste plaats. De Schiedamse buren van KethelSpaland (2-0) en HBSS (2-5) waren de afgelopen weken een maatje te groot DVO’32.

Met name Huijer en Karacoskun zullen DVO’32 bij de hand moeten nemen tijdens de stadsderby.

Kan VFC (Za) de koppositie behouden? Scoort DVO’32 dan eindelijk punten? De Vlaardingse derby heeft alles in zich om te ontbranden in een interessante voetbalstrijd. De wedstrijd VFC – DVO’32 begint zaterdag om 17.00 uur.

07-10-2021