Sport, leer en groei met de Vlaardingse Zomerschool

Sport, leer en groei met de Vlaardingse Zomerschool

VLAARDINGEN - De laatste twee weken van de zomervakantie is er weer de Vlaardingse Zomerschool. Alle leerlingen die na de zomervakantie naar de eerste of tweede klas van het voorgezet onderwijs gaan, kunnen GRATIS meedoen. De Vlaardingse Zomerschool is dit jaar vanaf maandag 12 augustus t/m woensdag 21 augustus 2024.

Sport, leer en groei Bij de Vlaardingse Zomerschool fris je ’s ochtends je kennis op van Nederlands, Engels en rekenen met hulp van docenten uit het (voortgezet) onderwijs. In de middag gaan we aan de slag met avontuurlijke, sportieve en creatieve activiteiten. De afgelopen edities van de Zomerschool waren de hoogtepunten onder andere het surfen, zwemmen, honkballen en survival in de Broekpolder.

Je leert op deze dagen hoe je het beste uit jezelf én uit samenwerken met anderen kunt halen. Met een rugzak vol opgefriste kennis, met nieuwe vrienden en met zelfvertrouwen start je na de zomervakantie in de eerste of tweede klas van het voortgezet onderwijs. Meedoen met de Vlaardingse Zomerschool? Meld je aan via de website www.stichtingaanzet.nl/vlaardingsezomerschool.

Er is plek voor 30 kinderen. De Vlaardingse Zomerschool wordt georganiseerd door Stichting Aanzet in samenwerking met Petje af Waterweg. Meedoen aan de Vlaardingse Zomerschool is GRATIS voor leerlingen met dank aan de gemeente Vlaardingen, het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. en de Vlaardingse schoolbesturen voor primair en voortgezet onderwijs.

12-06-2024