Sluiting woning van Beethovensingel

VLAARDINGEN - Afgelopen nacht is er opnieuw een incident bij een woning aan de van Beethovensingel geweest. Hierbij is getracht de woning in brand te steken. Vorige week was bij dezelfde woning ook al een explosie. Burgemeester Bert Wijbenga heeft daarom besloten de woning tot nader order te sluiten.

Sluiting woning van Beethovensingel

Deze maatregel heeft veel impact op de bewoners van de betreffende woning. Het is echter wel nodig om dit te doen. Om de kans op herhaling zo klein mogelijk te maken én voor het veiligheidsgevoel van de buurt. Naar aanleiding van de eerdere explosie waren al maatregelen genomen. Zo was er al een camera geplaatst. Deze blijft voorlopig staan. Ook is de politie druk bezig met het opsporingsonderzoek. 

Meldingen van omwonenden belangrijk voor het onderzoek
Tijdens het onderzoek roept de politie getuigen op en leest camerabeelden uit. Heeft u informatie die voor dit onderzoek van belang kan zijn? Deel het dan alstublieft met de politie. Ook als u twijfelt. Dat kan via telefoonnummer 0900 8844. Wilt u liever anoniem een melding doen? Geen probleem. Dat kan via Meld Misdaad Anoniem, online via www.melden.meldmisdaadanoniem.nl of telefonisch via 0800 7000. Bij spoed belt u altijd 112.

29-02-2024