Sinterterklaas is geboekt

19 november in bibliotheek de Plataan Vlaardingen-Holy & 22 november in Maassluis

VLAARDINGEN - Op zaterdag 19 november komt, als alles goed gaat, Sinterklaas weer naar Nederland. We hebben hem kunnen boeken voor bezoek aan maar liefst twee vestigingen. Maar eerst is er een Sinterklaasvoorstelling.

Sinterterklaas is geboekt

Dinsdag 21 november van 10.30-11.15 een peutervoorstelling ‘Oh kom er eens kijken’ in de Bibliotheek de Plataan – Vlaardingen Holy

Deze voorstelling wordt gespeeld door Rosalie van der Lugt van Kiekeboek. De voorstelling vertelt het verhaal van de kleine das in het bos die een spoor van kruidnootjes vindt. Ze zijn uit de zak gevallen van een jongen met een glimmend pak. Das ziet hoe hij de schoenen vult met die heerlijk ruikende dingen. Dat wil hij ook! Hij gaat op zoek naar een schoen en een wortel en zet zijn schoen in het bos. Zouden Sint en Piet komen? Dit Sinterklaasverhaal komt tot leven. Het wordt voorgelezen en vervolgens nagespeeld in muziek, liedjes en poppenspel. De kinderen doen, dansen en springen mee. Kom ook want voorlezen is groeien met boeken.

Kaarten voor deze voorstelling kunnen via de site van de bibliotheek gekocht worden. Leden betalen €2,- en niet-leden € 3,-. Goed om te weten dat één toegangskaart entree geeft voor één kind met maximaal één begeleider.

Woensdag 22 november 15.00-16.30 uur komt hij in de Bibliotheek de Plataan – Maassluis

Sinterklaas bezoekt de vestiging in Maassluis. Daar gaat hij voorlezen. We maken een leuke knutsel en vieren samen feest. Aanmelden is niet nodig, kom gewoon langs om mee te doen.

13-11-2023