Kaartverkoop Theater aan de Schie per direct van start

Simone Kleinsma in de nieuwe comedy musical De Hospita

Simone Kleinsma in de nieuwe comedy musical  De Hospita

Simone Kleinsma, de grand dame van de Nederlandse musical, viert volgend seizoen haar jubileumjaar met de eerste speciaal voor haar geschreven musical: De Hospita. Een musical met humor en ontroering, over de herkenbare verschillen tussen jong en oud en de kracht van ware liefde. De gloednieuwe musical met Simone Kleinsma én Paul Groot in de hoofdrollen is op dinsdag 21 en woensdag 22 november 2023 te zien in Theater aan de Schie. Kaartverkoop is net gestart.

De Hospita vertelt het verhaal van een revuester en comédienne van toen. Madeleine 
Coutard, gespeeld door Simone Kleinsma, moet haar weg vinden in de verwarrende wereld 
van vandaag wanneer drie jonge studenten uit geldnood bij haar intrekken. Deze brengen  veel lawaai en vooral discussie met zich mee waardoor het leven van Madeleine én dat van  haar inwonende voormalige kostuumontwerper, gespeeld door Paul Groot, volledig op zijn  kop worden gezet. Wanneer vervolgens haar zorgvuldig weggestopte verleden zich  onverwacht aankondigt is de verwarring compleet.

De Hospita neemt u mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs  van de vorige eeuw. Meeslepende nummers uit het Franse songbook, een sterrencast en  een live orkest brengen de revue van toen - in een oogstrelend eigentijds jasje - terug naar  het theater.

De Hospita, met Simone Kleinsma en Paul Groot, is dinsdag 21 en woensdag 22 november 
2023 te zien in Theater aan de Schie. Kaarten zijn € 52,50 per persoon en zijn nu te koop via 
theateraandeschie.nl.

Fotografie
Govert de Roos

230327 De Hospita

27-03-2023