Puur & Nuance

Schoonheid van binnen komt van buiten

Schoonheid van binnen komt van buiten

De bron van alles zit vanbinnen. Het lichaam is en blijft de menselijke tempel. Keurig opgesloten en onaanraakbaar voor wie daar niets te zoeken heeft. De ogen kunnen dan spreekwoordelijk de spiegel van de ziel worden genoemd, maar als niemand die ziel op zijn tijd een beetje voedt dan ziet die spiegel er triest en treurig uit.

Marieke Schriel heeft zich de kunst van het ziele kietelen eigen gemaakt. Dat is haar eigen specialiteit. Naast haar werk in de scheepvaart en een uitstapje in de gezondheidszorg is zij altijd geïnteresseerd geweest in wat een mens beweegt en hoe je jezelf het best kunt voelen. Ze is met hart en ziel aan haar klanten toegewijd en heeft niets liever dan iemand lekkerder haar praktijk uit te zien wandelen dan die er is gekomen.

In 1997 haalde Marieke haar eerste vakgerichte diploma van wat inmiddels een muur gevuld met certificaten en haar roeping is. ‘Bij Seaway Marine Trading is het logistiek en bijbehorend papierwerk waar ik me bezighoud. Puur & Nuance is echt van mezelf: mensen een beter en rustig gevoel geven. Dat geeft voldoening.’

Na alle scholing vond Marieke het tijd op de begane grond een nagelnieuwe studio laten maken. Een prettige ruimte waar het lekker is om eens in de zoveel tijd een uurtje te vertoeven en als nieuw de deur weer te verlaten.

Haar specialiteiten zijn zowel aards (pedicure, plasma behandelingen en ontspannende massage, alleen voor vrouwen!) als hemels (Reiki en Acces Bars). Marieke: ‘Je bent pas echt in balans als lichaam en geest op één golflengte zitten. Je ziet er goed uit en van binnenuit straal je dat ook uit. Een mens is meer dan fysiek alleen.’

Puur & Nuance
Van Schravendijkplein 81
3131 GV Vlaardingen

Telefoon: 06-2810 6279
E-mail: m.schriel68@gmail.com
website: www.puur-en-nuance.nl

Open
Dinsdag, woensdagmiddag en de avonden. Alles in overleg en op afspraak.

02-05-2022