Kaartverkoop van start!

ROCKY HORROR SHOW komt naar Schiedam

ROCKY HORROR SHOW komt naar Schiedam

Het wereldwijde fenomeen de ROCKY HORROR SHOW, genomineerd voor 5 Tony Awards, komt voor het eerst naar Nederland én naar Theater aan de Schie in Schiedam! Deze rockmusical, met in de hoofdrollen Sven Ratzke, Esmée Dekker, Ellen Pieters en Erik Brey, is te zien in Theater aan de Schie op dinsdag 28 september 2021. Toegang is € 35,00 per persoon.

De kaartverkoop gaat dinsdag 8 juni om 19.00 uur van start via www.theateraandeschie.nl.

De rock-musical de ROCKY HORROR SHOW zit vol onweerstaanbare muziek waarbij stilzitten lastig is. Het belooft een waanzinnige avond te worden waarop eindelijk alles weer mag. De musical, met in de hoofdrollen Sven Ratzke, Esmée Dekker, Ellen Pieters en Erik Brey, komt voor het eerst naar Nederland én naar Theater aan de Schie. Dat wilt u niet missen!

Over de ROCKY HORROR SHOW

De ROCKY HORROR SHOW is een hommage aan de klassieke B-sciencefictionfilms en horror-genres vol libido-testen met onweerstaanbare rockmuziek. De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde absolute must-see en heeft een lange traditie van interactie met het publiek opgebouwd.

Het pas verloofde stel Brad en Janet raakt verzeild in de wereld van de bizarre dokter Frank-N-Furter en zijn volgelingen. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij seksuele escapades vele grenzen doen vervagen.

Don’t dream it, be it.

De cast

Sven Ratzke is één van de hoofdrolspelers van de ROCKY HORROR SHOW. Een unieke artiest en personality, bejubeld om zijn eigen programma’s zoals Homme Fatale en Where are we now (met muziek van David Bowie). Producties die ook internationaal zeer succesvol waren. Naast Sven Ratzke zijn ook musical-vedette Ellen Pieters en de jonge talenten Esmée Dekker en Samir Hassan te zien in de musical.

Kaartverkoop en informatie

De ROCKY HORROR SHOW is dinsdag 28 september 2021 om 20.15 uur te zien in Theater aan de Schie. Toegang is € 35,00 per persoon. De kaartverkoop gaat dinsdag 8 juni om 19.00 uur van start via www.theateraandeschie.nl.

09-06-2021