Rita Young verrast wederom

Muzikaal Onthaal 16 oktober in 't Prikkewater vanaf 14.00 uur

Rita Young heeft in deze show weer een hele trits fantastische artiesten. Ditmaal met de Rotterdamse Cor van Dam. Jaren geleden nog lid van een Boyband zingt hij nu ook herkenbare Maasstedelijke nummers, met uiteraard een onvervalst Rotterdams tintje.

Rita Young verrast wederom

Sylvia Smit, met glorieus Volendamse DNA nam onlangs met Rita Young de single Rocking Billy op. Ze zingt veel Country, maar stort zich ook met veel liefde en passie op bekend Nederlandstalig werk.

Anno Britting een zanger die veel weg heeft van Jannes, maar toch echt zijn eigen stijl heeft volgt in de slipstream van Sylvia Smit. Muziek kreeg hij met de paplepel toegediend door zijn zingende vader.

Tenslotte de van origine Schotse zanger Ewan Mack. Rita kent hem al vanaf zijn Nederlandse beginjaren. Hij zong vaak bij haar evenementen. Daarna gooide hij hoge ogen in het professionele circuit. Was betrokken bij o.a. de concerten van Frans Bauer en Jan en Anny (BZN) waarin hij als backing vocal een vaste plaats had. Eindelijk is hij weer terug bij Rita in de show, waar ze uiteindelijk ook zeer trots op is.

Ook zal Rita zelf weer zingen en de show aan elkaar praten.

Kaarten kunnen besteld worden voor 7,50 p.p. even bellen met Jan de Jong om te reserveren. Tel. 0653 766 126 of mail jan@ritayoung.nl.

 

Locatie: Partycentrum Prikkewater – Kon. Wilhelminahaven zz.3a – Vlaardingen.

10-10-2022