Recreatief Poker Toernooi Vlaardingen

Recreatief Poker Toernooi Vlaardingen

Op woensdag 30 maart kun je bij het gebouw de Partycentrum Prikkewater in Vlaardingen aan de Pokeren.nl Poker Series meedoen. Het toernooi begint om 19:30 en zal tot ongeveer 00:30 duren. Het gaat om een recreatief toernooi waarbij niet om geld wordt gespeeld. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich via de website van Pokeren.nl inschrijven.

De Poker Series is opgericht voor recreatieve spelers die gewoon lekker willen pokeren. Vanwege de huidige wetgeving mag er niet om geld worden gespeeld. De Poker Series is een landelijke toernooiserie die jaarlijks wordt afgesloten met een grote finale en ranking finale. Het seizoen is op 5 januari van start gegaan en er worden het hele jaar door toernooien gehouden waarbij spelers zich voor beide finales kunnen plaatsen. In totaal staan er zo’n 70 toernooien op het programma. Meer informatie daarover staat op de website van pokeren.nl

De toernooien van de Poker Series duren ongeveer 5 uurtjes. Het toernooi in Vlaardingen van woensdag 30 maart wordt gehouden bij de Partycentrum Prikkewater in Vlaardingen. Deelnemers kunnen zich voor €12,95 inschrijven via de toernooipagina op de website. Op deze pagina kun je ook meer informatie vinden over de opzet. Er wordt tijdens ieder toernooi van Pokeren.nl gebruik gemaakt van vaste delers. De Poker Series zijn ideaal voor spelers die normaal gesproken thuis met familie of vrienden spelen. Zie het als de perfecte volgende stap in je poker carrière. 

Via de Evenementenpagina op Facebook kun je vast aangeven of je interesse hebt om te komen spelen. Inschrijven doe je via de toernooipagina op Pokeren.nl.

Toernooipagina - Poker Series Live in Vlaardingen (pokeren.nl)
Evenementenpagina - https://fb.me/e/kLn4e7gV4

 

22-03-2022