Racoon, Waylon én Richard Groenendijk te zien in jubileumseizoen

Kaarten Theater aan de Schie net gestart

Afgelopen week zijn er drie hele mooie voorstelling in verkoop gegaan die in het aankomende jubileumseizoen van Theater aan de Schie te zien zijn. Racoon, Waylon én Richard Groenendijk komen in seizoen 2023-2024 naar Schiedam.

Racoon, Waylon én Richard Groenendijk te zien in  jubileumseizoen

Wegens succes terug; Richard Groenendijk - vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober 2023
Vrijdag 14 april ontving Richard Groenendijk de Diamanten Ticket Award voor 150.000 verkochte kaarten voor  de voorstelling Voor iedereen beter uit handen van André van Duin. Voor iedereen beter leverde niet alleen  uitverkocht zalen op, maar ook de Poelifinario cabaretprijs in 2022.

Wegens het enorme succes van maar liefst vijf uitverkochte avonden in Theater aan de  Schie is de  voorstelling ook in het jubileumseizoen, op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober 2023,  te zien in het Schiedamse  theater.

Toegang € 28,00 per persoon.

Theatertour Racoon - donderdag 2 november 2023
2304127 Racoon Bibian BingenDit najaar gaat de Zeeuwse band Racoon op tour. De  Zeeuwse band speelt slechts twee keer in de regio en is dan natuurlijk te zien in Schiedam! Een theatershow vol met het 
indrukwekkende repertoire van de band. Van de bekendste  hits, zoals Het Is Al Laat Toch, Liverpool Rain, No Mercy,  Love You More en Oceaan, tot nieuwe muziek. Een show in  intieme setting die u niet wil missen. Racoon op z'n best.

Donderdag 2 november 2023 om 20.15 uur is Racoon te  zien in Theater aan de Schie.

Toegang is € 49,50 per persoon.

Waylon speelt nogmaals Gewoon Willem - donderdag 25 januari 2024
230417 WaylonAfgelopen oktober speelde Waylon zijn allereerste  Nederlandstalige voorstelling Gewoon Willem in Theater aan de Schie. Wegens groot succes komt de zanger in het nieuwe  seizoen terug met de show die de muziek eert die hem gered  heeft van het leven.

Gewoon Willem is een eerbetoon aan zijn wortels. Het rood van  een geleefd leven, het wit  van de rust die hij heeft gevonden en  het blauw van de diepgang dat hoort bij het ouder  worden.

In deze theatershow geeft hij tekst en uitleg. Anekdotes uit een  rijk leven van een simpele jongen met een groot talent in een  ingewikkelde wereld, die graag het gesprek aangaat. Waylon is  donderdag 25 januari 2024 met Gewoon Willem te zien in  Theater aan de Schie.

Toegang is € 46,50 per persoon. 

Kaarten voor de voorstellingen zijn te reserveren via theateraandeschie.nl.

17-04-2023