Rabobank helpt maatschappelijke gebouwen met nieuwe zonnepanelen op het dak

Rabobank helpt maatschappelijke gebouwen met nieuwe zonnepanelen op het dak

De coöperatieve Rabobank gaat scholen, clubs, bibliotheken en buurthuizen financieel helpen om zonnepanelen op het dak te leggen. In de regio Rotterdam hebben drie partijen zich aangemeld om kans te maken op 50% korting op de installatie en aanschaf van zonnepanelen. Rabobank leden kunnen vanaf nu via de app bepalen welk gebouw nieuwe zonnepanelen op het dak krijgt.

Rabobank wil een bijdrage leveren aan een duurzaam en leefbaar in de regio Rotterdam. Daarom investeert de bank een deel van het coöperatief dividend, een fonds om de regio te versterken, in het verduurzamen van maatschappelijke gebouwen. Voor de school, de club, de bibliotheek of het buurthuis met de meeste stemmen betaalt Rabobank de helft van de aanschaf- en installatiekosten. Zo helpt de bank de maatschappelijke gebouwen te verduurzamen en de gebouwde omgeving te vergroenen.

Stemmen

Leden van Rabobank kunnen tot 31 maart stemmen welke club, bibliotheek of school de bank gaat helpen met het plaatsen van zonnepanelen. Stemmen gaat makkelijk via de Rabobank app. Alle informatie over deze actie kun je nalezen op rabo-zonnepanelen.nl.

 

 

03-03-2022