Quadridexter Rajacenna als Hartenjager geïnstalleerd

... en helpt mensen met handicap aan baan

Quadridexter kunstenaar Rajacenna is door Tim Versnel, Wethouder Werk & Inkomen geïntroduceerd en geïnstalleerd als nieuwe ‘Hartenjager’ tijdens het ondernemersontbijt in het Postillion WTC Rotterdam.

Quadridexter Rajacenna als Hartenjager geïnstalleerd

Gemeente Rotterdam vroeg Rajacenna om mensen met een handicap te vertegenwoordigen voor de reeds gebleken succesvolle campagne Sander & de Hartenjagers door Werkgevers Servicepunt Rijnmond (WSP Rijnmond). 

Ze krijgt als missie mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen aan banen, zodat zij de mogelijkheid krijgen om hun talenten te laten zien en zich verder te ontwikkelen. Net zoals het feit dat Rajacenna bijzondere gaven heeft, bezit ieder mens unieke talenten die in de samenleving gebruikt kunnen worden.Naast presentator Sander de Kramer, cabaretier Jörgen Raymann en gitarist Willem Philipsen zal Rajacenna zich in-zetten om werkgevers met een sociaal hart te informeren over loonkostensubsidie en -compensatie die deze werknemers wat meer ruimte gunnen als dat nodig is.

Op 22 februari 2023 vindt het 'Blind Date Ontbijt'-event LKS plaats en gaat Rajacenna werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt matchen met werkgevers met een sociaal hart.

25-01-2023