Quadri-dexter Rajacenna vereeuwigt The Woman King

Vijf hoofden in één klap

Quadri- en ambidexter kunstenaar Rajacenna werd gevraagd door Oscar Award winnares Viola Davis (als: supporting actress) en Sony Pictures om 5 realistische portretten van de hoofdrolspelers van de nieuwe epische film 'The Woman King' te vereeuwigen met beide voeten en handen tegelijk.

Quadri-dexter Rajacenna vereeuwigt The Woman King

Viola Davis, hoofdrolspeelster en tevens één van de producenten van de film, kende 's werelds meest vooraanstaande hyper-foto-realistische 4-ledematen-tekenfenomeen al. Ze heeft Sony Pictures persoonlijk voorgesteld of Rajacenna een op video vastgelegd kunstproject ter promotie van deze op echte gebeurtenissen geïnspireerde actiefilm kon creëren.

Viola Davis over Rajacenna: “OMG!!! Love, love, love these amazing paintings!!! You are so extraordinarily talented”

Onlangs ging Rajacenna viraal met haar video waarbij ze zowel haar voeten als handen gebruikt om 6 realistische portretten ondersteboven te maken en is vereerd om dit nieuwe epische kunstproject te hebben mogen maken. De kunstwerken zijn in zwart-wit en vertegenwoordigen de 5 meest krachtige karakters van de film.

Deze Amerikaans historische film gaat over een uitsluitend vrouwelijke krijgereenheid geleid door 'Triple Crown of Acting' actrice Viola Davis, die als generaal de volgende generatie krijgers traint om tegen hun vijanden te strijden en een West-Afrikaans koninkrijk te beschermen.

Instagram Reel: https://www.instagram.com/reel/CjI0Yd0v4a8/?utm_source=ig_web_copy_link

03-10-2022