Protestactie tegen stad als circuit

Donderdagavond 30 juni op de Markt voor stadhuis

Het is een deel van de inwoners ernst met alle racerij binnen de stadsgrenzen. Nu er een dode en een zwaargewonde zijn gevallen is een protestactie op touw gezet: de maat is vol. Die actie zal donderdagavond 30 juni plaatsvinden op de Markt. Precies voor het stadhuis. De plek waar alle maatregelen vandaan moeten komen, die zullen leiden tot een veiliger stad.

Protestactie tegen stad als circuit

OPROEP
'Bent u de ernstige verkeersoverlast van veel te hard rijdende auto’s en motoren met die vreselijke geluiden ook zo zat? Kom dan a.s. donderdag 30 juni naar het stadhuis om 19.00 uur. Er vindt om 20.00 uur een raadsvergadering plaats. Laten we met elkaar op die plek een uur lang aan B&W duidelijk maken dat wij deze verkeersoverlast niet langer pikken.

Laten wij een vuist maken en B&W dwingen maatregelen te nemen tegen deze verkeershufters. Nodig mensen uit uw omgeving uit die hier ook last van hebben. Maak spandoeken met de naam van uw straat, singel, weg of viaduct erop om het gemeentebestuur te tonen waar en op welke plek Vlaardingers hier last van hebben.

Doe mee en laat zien dat we het niet langer pikken! Tot donderdag30 juni voor het stadhuis!'

Als het aan de organisatoren ligt wordt het een keurig stil protest dat niet snel zal worden vergeten.

28-06-2022