Meer dan 190 theaterproducties volgend seizoen te zien in Schiedam

Programma seizoen Theater aan de Schie nu online

Programma seizoen Theater aan de Schie nu online

SCHIEDAM - Met veel plezier presenteert Theater aan de Schie het programma van het seizoen 2024-2025 Met meer dan 190 theaterproducties wordt het een rijker en diverser seizoen dan ooit. Onder andere Claudia de Breij, Ilse Delange, Daniël Arends, The Analogues, De Gorgels, Najib Amhali en vele anderen zijn vanaf september te zien.

In het Schiedamse theater. Bekijk het gehele programma nu op de website van het theater; www.theateraandeschie.nl.

Voorverkoop gaat vrijdag 17 mei om 18.00 uur online van start
Het programma van seizoen 2024-2025 van Theater aan de Schie online én is de brochure af te halen in het theater. Blader door het programma heen en selecteer uw favoriete voorstellingen. Het wordt een rijker en diverser seizoen dan ooit tevoren boordevol prachtige voorstellingen, gerenommeerde artiesten, verborgen parels en opkomend talent. Er is voor ieder wat wils! "Welkom in Theater aan de Schie, waar het dromen kan beginnen en de magie nooit eindigt.", aldus Rob Roos, directeur Theater aan de Schie.

Ruim 190 theaterproducties in Schiedam
Het seizoen, waarin Theater aan de Schie voor meer dan 190  theaterproducties het voordoek opent, wordt afgetrapt met twee uitverkochte voorstellingen van Bee Gees Forever! Vanaf september staan onder andere Claudia de Breij, Henry van Loon, Daniël Arends, Najib Amhali, The Analogues, Iris Rulkens, Braindogs, The Dutch Drag Dynasty, Eric Vloeimans, Conny Janssen Danst, Ellen ten Damme, Saturday Night Fever, Malle Babbe, Josephine B., De Gorgels, Anne Wil Blankers, Lo van Gorp, The Bootleg Eighties, Shrek de musical, Scapino Ballet Rotterdam, Messiah van Händel, Anna Drijver en vele, vele anderen op het programma van het Schiedamse theater. Natuurlijk koestert  theater aan de Schie ook de viering van 750 jaar stadsrechten in Schiedam.

Voorverkoop seizoen 2024-2025
Vrienden van Theater aan de Schie mogen als eerste kaarten reserveren tijdens de exclusieve Vriendenvoorverkoop. Deze start op maandag 13 mei, 18.00 uur en loopt tot vrijdag 17 mei, 18.00 uur. Het is nog mogelijk om Vriend te worden, kijk voor meer informatie op: www.theateraandeschie.nl/vriend-van-theateraandeschie.

De voorverkoop voor iedereen start vrijdag 17 mei om 18.00 uur en duurt tot vrijdag 31 mei, 13.00 uur. Kijk voor het hele programma op: https://theateraandeschie.nl/voorstellingen/seizoen-2024-2025

Foto's
Theater aan de Schie

Fotobijschriften
Boven: Claudia de Breij
Onder: Jandino Asporaat

240510 Jandino Therapie Ruud Baan

10-05-2024