Katja Kruit zingt en "slide"

Programma Record Store Day bij RockArt Shop XL bekend

Programma Record Store Day bij RockArt Shop XL bekend

HOEK VAN HOLLAND - Op zaterdag 20 april vieren muziekliefhebbers wereldwijd Record Store Day, de feestdag van de onafhankelijke platenzaken. RockArt Shop XL in Hoek van Holland organiseert ook dit jaar een programma met exclusief te verkrijgen platen en een instore optreden van Katja Kruit.

Record Store Day in Hoek van Holland
In Hoek van Holland vindt Record Store Day plaats bij de RockArt Shop XL aan de Zekkenstraat 42. Van 09.30 uur tot 17.00 uur is de winkel de ontmoetingsplek voor muziekliefhebbers, verzamelaars en muzikanten om gezamenlijk de cultuur van de onafhankelijke platenzaak te vieren.

Programma RockArt Shop XL
10.30 uur Katja Kruit (Zangeres Katja Kruit heeft Amerikaanse roots en leerde dobro – een vorm van slide gitaar – spelen in de USA. De songs op haar debuutalbum “Live A Little More” vertellen over jezelf tegenkomen, verlies en het verlangen om – ondanks alles – voluit te leven).

Exclusieve releases
Bij RockArt Shop XL verschijnen op Record Store Day diverse bijzondere releases in gelimiteerde oplage die alleen op 20 april zijn te bemachtigen. Denk hierbij aan niet eerder verschenen muziek, deluxe editions, unieke live registraties en langverwachte heruitgaven van artiesten.

Over Record Store Day
Record Store Day (RSD) vindt plaats in meer dan 2.000 platenzaken, in 23 landen en is hiermee het grootste en tegelijk het meest intieme muziekevenement ter wereld. Op deze jaarlijkse internationale feestdag vieren muziekliefhebbers, artiesten en winkelpersoneel hun gezamenlijke liefde voor de onafhankelijke platenzaak. Met exclusieve releases op vinyl en cd en met live optredens, signeersessies en meet & greets in de platenzaken. Het evenement vindt dit jaar voor de vijftiende keer plaats in Nederland, op zaterdag 20 april 2024.

12-04-2024