Liesveld is DOEN tijdelijk rijker

Pop-upstore met Vlaardingse producten, workshops en exposities

Pop-upstore met Vlaardingse producten, workshops en exposities

VLAARDINGEN - Tassen, sieraden, kunst en koffie: op donderdag 23 november opende Stichting Vlaardingen Partners, bekend van VlaarDINGEN Doen, een pop-upstore op het Liesveld. De shop, die geopend is van 23 november tot en met 27 januari, biedt Vlaardingse ondernemers een podium om hun producten en diensten aan het winkelend publiek te laten zien.

De pop-upstore is een initiatief van Stichting Vlaardingen Partners en wordt samen met de deelnemende ondernemers georganiseerd. De pop-up is meer dan alleen een winkel met Vlaardingse producten, het is een echte beleving. Het fungeert namelijk ook als expositieruimte voor fotografen en kunstenaars en er worden workshops gegeven. Bovendien heeft de store een koffie- en theecorner, verzorgd door Pauwmans. Voor de kinderen is er een speelhoek. In de pop-upstore vind je onder andere tassen, sieraden, kaarten & posters, woonaccessoires van Studio Nest en Reframe, fotografie van Tamara Heck en kunst van Wim Paalberends.

De binnenstad een positieve boost geven
Stichting Vlaardingen Partners is dit jaar van start gegaan om het imago van Vlaardingen te verbeteren en te versterken. Om te laten zien dat er in Vlaardingen bijzondere ondernemers gevestigd zijn, is de pop-upstore bedacht. Annemei Kalden, verantwoordelijk voor de pop-upstore bij Vlaardingen Partners, zegt: ‘Er zijn zoveel leuke ondernemers in Vlaardingen die het verdienen om gezien te worden. We hebben daarom goed nagedacht over het concept met veel verschillende facetten: van lekker winkelen tot een workshop volgen en van een kopje koffie drinken tot kunst bewonderen. De pop-upstore vergroot de focus op het moois dat we in Vlaardingen hebben en bieden. Dit is de unieke gelegenheid om dat allemaal te bewonderen.’

De pop-upstore is gevestigd aan Liesveld 140-142 en geopend van 23 november tot en met 27 januari van woensdag tot en met zaterdag.

24-11-2023