“Dichter bij de Boerderij”

Poëziefestival Midden-Delfland

Poëziefestival Midden-Delfland

In de stilte van een boerderij luisteren naar poëzie is een bijzondere ervaring. Dit kan op zaterdag 28 augustus tijdens het Poëziefestival “Dichter bij de Boerderij”. Deze dag wordt georganiseerd door Agrarische Natuurvereniging Vockestaert, in samenwerking met St. Christelijk Onderwijs Delft en vindt voor de vijfde keer plaats op vier unieke locaties in Midden-Delfland: in het kerkje van ’t Woudt en op drie boerderijen in en nabij ’t Woudt.

Op iedere locatie draagt een bekende dichter voor uit eigen werk. Dit jaar denken wij met Ellen Deckwitz, Babs Gons, Hannah van Binsbergen en Erik Jan Harmens een sterke invulling te hebben. In de slotbijeenkomst in de kerk zullen de vier dichters elk nog eenmaal het spreekgestoelte beklimmen.

Vier groepjes van elk ongeveer 15 deelnemers gaan tussen 13.00 tot 16.30 uur per fiets langs de locaties, die allemaal minder dan 1 km. van elkaar liggen. Om deel te nemen, stuurt u een mail naar n.praagman@gmail.com en maakt u per persoon €15 over op NL18INGB 000 247 0577 van N. Praagman o.v.v. Dichter bij de Boerderij. Enkele dagen vooraf ontvangt u per mail een toegangsbewijs, een plattegrond van de locaties, een tijdschema en de groep waarin u bent ingedeeld. Wilt u met vrienden/familie in eenzelfde groep deelnemen, geef dit dan aan in de aanmeldingsmail.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Beheerstichting Loswal “De Bonnen”.

Foto: Henk Groenendaal

03-08-2021