Perry van der Ree breidt uit in Vlaardingen

Perry van der Ree breidt uit in Vlaardingen

SCHIEDAM/VLAARDINGEN - De Schiedamse ondernemer Perry van der Ree gaat een nieuwe zaak beginnen aan de Dr. Wiardi Beckmansingel 4e en 4f in Vlaardingen-West.

Het pand is een horecacasco ruimte van 360 m2. Naast de bestaande BV's Van der Ree Bezorgd, Van der Ree Catering en Van der Ree Party komt er in verband met de uitbreiding nog een nieuwe BV namelijk Van der Ree Cafetaria en Brasserie.

Het pand is op de begane grond van het nieuwe appartementengebouw "Erasmusplein" en is verdeeld in twee ruimtes. In de grootste ruimte van 240 m2 zal een luxe cafetaria komen en een brasserie met een zitgedeelte van 65 personen. Grenzend aan de brasserie komt er ook nog een gezellige bar.

In de andere ruimte van 120 m2 komt de keuken voor Van der Ree Bezorgd en Van der Ree Catering, uitgebreid met een traiteur en afhaalbalie.

Over de gehele breedte van de pui aan de oostkant komt een terras van vier meter diep, totaal ruim 80 m2.

Verder zal Van der Ree de aangrenzende "Erasmushal" gaan voorzien van de horeca en zal het bedrijf ook het beheer van de sporthal op zich gaan nemen. De planning is om eind van dit jaar open te gaan.

Van der Ree is in Schiedam ook bekend als cateraar die de kantine van HBSS en van SVV verzorgt. Brengt de uitbreiding in Vlaardingen hier verandering in? "Wij hebben nog een contract van drie jaar dus in principe blijven we de keuken doen voor SVV en HBSS. We hebben uiteraard dit al aan de stichting (Stichting Sportpark Harga) voorgelegd en die gaat nu in gesprek met de verenigingen wat deze willen. Van der Ree zal alle medewerking verlenen aan welke optie de stichting en de verenigingen kiezen", zo laat het bedrijf desgevraagd weten. 

Van der Ree zal alle medewerking verlenen aan welke optie de stichting en de verenigingen kiezen.

Foto: blije gezichten bij de medewerkers van Van der Ree, op de foto voor de nieuwe locatie, derde van rechts Perry van der Ree
 

03-09-2021