De Soete Suikerbol: ‘Meer dan streuf alleen!’

Pannenkoek met vlees of vis?

Pannenkoek met vlees of vis?

Nu de maatschappelijke vangrails met medische noodzaak zijn verdwenen kan ook Pannenkoekenhuis De Soete Suikerbol eindelijk op volle toeren draaien. De eerste gezelschappen en “losse” klanten hebben de weg naar de voormalige opstallen van Dr. Moerman reeds gevonden. Wie langsrijdt over de Westlandseweg of Burgemeester Heusdenslaan zal de goed gevulde parkeerplaats niet zijn ontgaan.

‘Toch is er nog een puntje van onwetendheid,’ aldus Gijs van Buuren, die samen met bedrijfsleider Michelle Jongeburger in Vlaardingen enthousiast de pollepel zwaait. ‘Er zijn (nog) mensen die denken dat je bij ons enkel pannenkoeken kunt eten. Niets is echter minder waar. We hebben de beschikking over een volwaardige keuken waar je ook vlees- en visgerechten kunt bestellen.’

Menu
Wie een blik werpt op de menukaart die ziet direct dat er voor elk wat wils is. Van een uitgebreide boerenbrunch, high tea of gezellige borrel met vrienden, vriendinnen of collega’s, met wie je ook kunt vergaderen in een aparte ruimte, tot aan bruiloften, kinderfeestjes en - met mooi weer - een barbecue toe.

Zo zijn er broodjes carpaccio, gerookte zalm en ook schuwt de kok een bordgrootte uitsmijter niet. Bij de borrel zijn er vrijwel alle denkbare hapjes. Van bittergarnituur via mini saucijzenbroodjes tot aan het uitgebreide borrel plateau toe stuk-voor-stuk een aanrader.

Later op de dag kun je het diner starten met een Toscaanse tomatensoep of een salade naar keuze. Daarna de keuze uit spareribs, kip(saté) of vis van de week. Tot slot, je bent pannenkoekenhuis of je bent het niet, is er de keus uit ruim 30 “streuven”, zoals pannenkoeken ook wel worden genoemd.

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 12:00 - 20:30
Woensdag: 12:00 - 20:30
Donderdag: 12:00 - 20:30
Vrijdag: 12:00 - 20:30
Zaterdag: 11:00 - 22:00
Zondag: 11:00 - 22:00

Contact
Westlandseweg 254
3131 HX Vlaardingen
Telefoon: +31 (0)10 313 86 73
E-mail: vlaardingen@suikerbol.nl
Website: www.suikerbol.nl/vlaardingen/

18-05-2022