P.O. Box (FR) + HALF CAB in De Kroepoekfabriek

P.O. Box (FR) + HALF CAB in De Kroepoekfabriek

VLAARDINGEN - Op zaterdag 13 april komt Franse ska/punkrockband P.O. Box naar De Kroepoekfabriek. Een band die moeiteloos van blije blazers naar rauwe zang en snerpende gitaren vliegt. Ze komen nu voor het eerst naar Nederland sinds de release van hun nieuwste album. Daarbij wordt de support verzorgd door HALF CAB; een alternatieve punkrockband uit Den Haag.

P.O. Box
Van Canada tot Japan, van Turkije tot Rusland: P.O. Box heeft bijna elk land wel doen dansen. Toch is het al lang geleden dat ze in Nederland stonden. P.O. Box opende shows  van onder andere Anti-Flag, Lagwagon en The JB Conspiracy. En dan hebben ze ook nog eens alle grote punkrockfestivals van Europa wel gehad. Hun liveoptredens zijn energiek,  strak, dansbaar en vol interactie tussen band en publiek. Na de release van hun nieuwste  album is het hoog tijd dat de heren uit Frankrijk ook weer een show in Nederland doen.  voorlopig is deze show dan ook de enige in ons land. Wees er dus maar beter bij.

HALF CAB
Support wordt op deze avond verzorgd door HALF CAB; Een alternatieve punkrockband uit  Den Haag, bestaande uit jonge gasten. In coronatijd schreven ze hun debuutalbum ‘I’d  Rather Be Dead Than 40’. Ze speelden eerder samen met onder andere Call It Off, Bony  Macaroni en Two and a Half Girl. De eerste single van hun nieuwe EP werd uitgebracht op  19 januari en wordt al lekker opgepikt; het had na een maand al ruim 42K streams op  Spotify. Dat belooft heel veel goeds.

De deuren openen om 20:30 uur. Zaterdag 13 april is De Kroepoekfabriek dé place to be voor liefhebbers van energieke punkmuziek.

P.O. Box + HALF CAB in De Kroepoekfabriek
Zaterdag 13 april 2024
Open: 20.30 | Aanvang: 21:00 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl

25-03-2024