De Soete Suikerbol zoekt met spoed enthousiast personeel

Open brief aan pannenkoek liefhebbers

Open brief aan pannenkoek liefhebbers

Pannenkoeken. Wie lust ze niet! Die eenvoudige culinaire combinatie van meel, ei, melk en wat zout kent Europa al vanaf de 12e eeuw. De tijd dat kruisvaarders het recept, en tot vreugde van velen, vanuit China en Nepal naar het Westen brachten.

In Vlaardingen is De Soete Suikerbol sinds de opening op 10 oktober 2020 sterk groeiend als het gaat om deze platte allemansvriend; het meest gegeten smaakpalet. Naast pannenkoeken biedt het restaurant diverse andere gerechten en de mogelijkheid tot feesten en partijen. Gelijk vanaf de opening wisten klanten het restaurant te vinden en de organisatie werd direct op kwaliteit en flexibiliteit getest. Gezien de dagelijkse toeloop is De Soete Suikerbol hier dik in geslaagd.

Vanwege alle gezellige drukte is De Soete Suikerbol per direct op zoek naar extra personeel. Minimaal 10 extra mensen, die het leuk vinden om de bar, de keuken of de bediening te versterken, voltijds of als parttimer, kunnen per direct beginnen. Enthousiasme, vrolijke uitstraling, gezonde werklust en een ware teamgeest, zijn de minimale vereisten.

Wie contact met gasten leuk vindt of koken mieters, die is hierbij uitgenodigd om te solliciteren. Voor koks geldt: zelfstandig kunnende werken is mooi, maar geen vereiste. De starter krijgt een interne opleiding, gecombineerd met de praktijk waarbij spirit en oog voor constante kwaliteit voorop staan.

Het salaris is horeca-gerelateerd. Dus, wie van aanpakken weet is bij De Soete Suikerbol aan het juiste en lekkerste pannenkoekenadres. Ook scholieren zijn welkom om in de vakantie en op zaterdag en zondag het team te versterken.

Reacties, sollicitaties en informatie
De Soete Suikerbol
Westlandseweg 254
3131 HX Vlaardingen

Telefoon: 010-313 86 73
E-mail: vlaardingen@suikerbol.nl
Website: www.suikerbol.nl/

01-07-2021