Spektakel in Theater aan de Schie

Ontmoet Fenna Ramos tijdens Zin in Zappelin LIVE!

Ontmoet Fenna Ramos tijdens Zin in Zappelin LIVE!

SCHIEDAM - Fenna Ramos, bekend van het televisieprogramma Zin in Zappelin is zondag 19 november vanaf 13.30 uur mee te beleven in Theater aan de Schie. Met haar nieuwe theatershow Zin in Zappelin LIVE (3+) beleeft ze avonturen in haar bekende zappelin.

Met eigen liedjes en bekende kinderliedjes nodigt Fenna Ramos kinderen iedere dag uit om 
thuis met haar mee te zingen en dansen, mee te knutselen en mee te genieten van haar 
avonturen. De allerkleinsten kunnen nu in Zin in Zappelin LIVE in het theater kijken,  luisteren, meezingen, meedoen en genieten van hun idool.

Ze beleeft een dag uit haar leven, samen met Zappie, buren en vrienden. Alle vaste  rubrieken komen langs en natuurlijk worden de grootste Zin in Zappelin-hits gedanst en  gezongen. Een feest der herkenning en zelfs net een beetje meer! Samen met hun ouders,  broertjes, zusjes, vrienden, opa’s en oma’s krijgen de jongste theaterbezoekers een  belevenis om nooit meer te vergeten.

Ontmoet Fenna Ramos
Na afloop van de voorstelling is er een meet en greet in de foyer van Theater aan de Schie  en kan iedereen met Fenna op de foto.

Zin in Zappelin LIVE! is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar, is zondag 19 november om  13.30 uur te zien in Theater aan de Schie. Toegang is € 19,50 per persoon, voor alle kinderen (ook baby’s) moet een kaart gekocht worden. Kaarten zijn te reserveren via  www.theateraandeschie.nl

10-11-2023