Op 19 januari

Online webinar over werkzaamheden verbreding A20 Vlaardingen

Online webinar over werkzaamheden verbreding A20 Vlaardingen

Om de werkzaamheden voor de verbreding van de A20 tussen knooppunt Kethelplein en toekomstig knooppunt Vlaardingen toe te lichten is er op dinsdag 19 januari om 19:00 uur een online informatiebijeenkomst (webinar). De A20 wordt verbreed naar 2x3 rijstroken op dat traject.

Iedereen die hiervoor belangstelling heeft kan het webinar thuis via een laptop, tablet of telefoon volgen. Via een chatfunctie kunnen aanwezigen hun vragen stellen aan de medewerkers van Rijkswaterstaat en aannemer BAAK. Aanmelden kan via de aanmeldbutton op www.blankenburgverbinding.nl of via deze link.

Uitleg over de werkzaamheden

In januari starten de werkzaamheden voor de verbreding, de planning en de hinder. Ook de werkzaamheden voor knooppunt Vlaardingen, de Hollandtunnel en de Maasdeltatunnel komen deze avond aan bod. Tijdens de bijeenkomst krijgen aanwezigen uitleg en wordt aandacht besteed aan wat bewoners en weggebruikers van het werk gaan merken.

Datum:           Dinsdag 19 januari 2021

Tijd:                19.00 uur

Aanmelden:   Via de aanmeldbutton op www.blankenburgverbinding.nl of deze link

Blankenburgverbinding

Deze nieuwe snelweg, de A24, verbindt de A20 bij Vlaardingen met de A15 bij Rozenburg. Meer informatie over het project vindt u op www.blankenburgverbinding.nl.

 

11-01-2021