Donderdag 18 februari

Online muziekfestival Rock Around the Avondklok brengt leven in de Vlaardingse (bier)brouwerij!

Online muziekfestival Rock Around the Avondklok brengt leven in de Vlaardingse (bier)brouwerij!

Het is een tafereel dat we lang niet hebben gezien en zo missen: reuring in de Vlaardingse kroegen. Afgelopen week werd de line-up van het online muziekfestival Rock Around the Avondklok bekend gemaakt en vonden in de tien geselecteerde horecagelegenheden (uiteraard coronaproof) optredens en opnames plaats. Met één groot doel: een te gekke anderhalf uur durende livestream op donderdag 18 februari (20:30 uur) voor de verplicht thuiszittende Vlaardinger én een steuntje in de rug voor hen die door de coronacrisis veel werk in rook zagen opgaan. Tickets (€ 12,50) zijn te koop via www.kroepoekfabriek.nl

Corvin Silvester_Proeflokaal De Kast_ Esther Lissenberg

Corvin Silvester

Gevarieerd programma

De samenwerkende partijen de Vlaardingse Bierbrouwerij, het Zomerterras, De Kroepoekfabriek, de Stadsgehoorzaal, Talk of the Town, KADE40 en Peitsman Licht en Geluid B.V hebben de handen ineengeslagen om Vlaardingen (binnen no time!) een gevarieerd muziekavondje te presenteren. Van country tot R&B, van jazz tot Nederlandstalig en van singer-songwriter tot tango, het online festival zal ieders muziekhart sneller doen kloppen. De volledige line-up van Rock Around the Avondklok is als volgt:

Corvin Silvester vanuit Proeflokaal de Kast

Diona Fox & Her Ragdolls vanuit Delta Hotel

Dragonfruit vanuit Het Hart van Vlaardingen

Let's Be Gypsies vanuit Muziekcafé de Hommel

Richard Beukelaar vanuit The Irish Pub

The Amazing Stroopwafels vanuit Eetcafé D'Oude Stoep

Trio Tango Extremo vanuit Bier- en Eetlokaal Antonius

Wally Preyll vanuit Café Markant

Nicole & The Session Kings vanuit Vulcaan Bierbrouwerij

Jona vanuit Eetcafé De Waal

Let's be gypsies_De Hommel_Foto Esther Lissenberg

Let's Be Gypsies

Tijdens de livestream zullen de optredens afgewisseld worden door interviews met kroegtijgers, horecabazen en andere betrokkenen en kan mee worden gedaan aan interactieve quizvragen. Bovendien biedt de livestream de mogelijkheid om door te klikken naar meer opgenomen songs van de artiesten.

Hart onder de riem

Het online evenement is bedoeld als een steuntje in de rug, en als podium, voor hen die door de coronacrisis veel werk in rook zagen opgaan, zoals de Vlaardingse horeca, professionele muzikanten en technici. Initiatiefnemer Wibo Broek: “We willen met dit online muziekfestival iedereen laten weten dat de kroegen, muzikanten en poppodia in Vlaardingen er nog steeds zijn én laten zien dat we actief zijn.”

Rock Around the Avondklok is non-profit en de opbrengst is bestemd voor alle betrokkenen. Het initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., gemeente Vlaardingen en de Popunie/Music Support Zuid-Holland.

Sluit aan bij dit heerlijke avondje 'Avondklok-'n-roll' op de computer, tablet of smartphone en geef de horeca- en muzieksector in Vlaardingen ruggensteun!

Nicole & The Session Kings_Vulcaan_Esther Lissenberg

Nicole & The Session

Livestream Rock Around the Avondklok

Donderdag 18 februari 20:30 uur

Tickets (€12,50) via  https://kroepoekfabriek.stager.nl/web/tickets/111050913

Trio Tango Extremo_Antonius_Foto Esther Lissenberg

Trio Tango Extremo

 

Foto's: Esther Lissenberg

 

15-02-2021