Omera gaat verhuizen

Van de Markt naar Heinenoord

VLAARDINGEN/HEINENOORD - Zoals Omera-eigenaar Ruud Moerman, en de vaste klanten weten dit al, in de vorige nieuwsbrief bekend maakten, gaat deze Hifi-specialist met ingang van 1 januari 2024 uit Vlaardingen verhuizen. Omera is nog open tot de Kerst én op zaterdag 30 december. Dat is dus uw allerlaatste kans om uw slag te slaan met de ongelofelijk scherpe aanbiedingen in onze allerlaatste winkelvoorraad.

Omera gaat verhuizen

Hoe gaat Omera verder en waar? Er is een mooie locatie gevonden in Heinenoord, waar een grote bovenruimte wordt betrokken. 'Hiervandaan zetten wij ons mooie bedrijf voort,' aldus Ruud Moerman. 'Wel gaat onze werkwijze veranderen.

De verwachting is dat wij op de nieuwe locatie rond 1 maart weer volledig operationeel zijn. In de tussentijd wordt de nieuwe showroom akoestisch aangepast en ingericht. Ook wordt de website van Omera volledig onderhanden genomen en worden er veel nieuwe contactmogelijkheden toegevoegd.

Bestellingen die tussen 1 januari en 1 maart worden geplaatst, worden gewoon uitgeleverd. Ook zijn wij normaal via mail of telefoon bereikbaar voor advies of vragen. 

Onze nieuwe showroom is alleen op afspraak te bezichtigen. Wij doen dit om u als klant nog beter te kunnen bedienen. Om dit in goede banen te leiden, werken we hard aan een intelligente agenda, zodat u zelf online een afspraak kunt maken. Bellen mag natuurlijk ook, graag tijdens werkuren.'

Het nieuwe bezoekadres
Sikkel 40F
3274 KK  Heinenoord

Mochten er vragen zijn over de verhuizing, neem dan gerust contact met Omera op.

17-12-2023