(Nul)tiende editie Rotterdam Scheurkalender verschenen

(Nul)tiende editie Rotterdam Scheurkalender verschenen

Bij de Wist u dat... Uitgeverij zijn twee Rotterdam kalenders verschenen voor 2022. Allereerst is er de inmiddels alweer 010-de editie van de Rotterdam Scheurkalender. De kalender bevat opnieuw vele typisch Rotterdamse uitdrukkingen, leuke humor & anekdotes en mooie foto's. Maar ook diepzinnige citaten & oneliners, chauvinistische liederen & gedichten en verrassende Rotterdamse weetjes vullen de dagen in 2022. De kalender kent nog altijd een groeiende schare fans en mag in een echt Rotterdams huishouden niet ontbreken.

De Rotterdamse Iconen - toen en nu - Maandkalender 2022 biedt elke maand een historische en een actuele foto van een Rotterdams icoon naast elkaar. Dit zijn iconen als de Euromast, het ss Rotterdam, het beeld van Zadkine, het Centraal Station, de Laurenskerk en de Erasmusbrug. Zo toont de kalender in prachtige foto's hoe Rotterdam telkens maar blijft veranderen. Praktisch biedt de kalender ook voldoende ruimte om elke dag afspraken te noteren.

Beide kalenders zijn verkrijgbaar in vrijwel alle web-, kado- en boekwinkels in de regio en via www.scheurmailrotterdam.nl.

scheurkal3nder2

16-11-2021