Muziekzolder Maasdijk op 2 mei Stairway to Heaven

NOUKED met Led Zeppelin tribute

NOUKED met Led Zeppelin tribute

MAASDIJK - Wat doe je wanneer je als allround 70’s rockband nogal veel nummers van één band speelt? Dan maak je een full-tribute aan die band. De legendarische rockband die het viertal van NOUKED het meest inspireert is: Led Zeppelin.

240418 Muziekzolder Nouked Led Zeppelin PosterNOUKED is geen onbekende band voor de Muziekzolderbezoekers. Al twee keer eerder speelde deze rockcover band op een geweldige manier oude nummers van o.a. AC/DC, Janis Joplin en Tina Turner in Maasdijk. Nu komen ze dus met een tribute aan hun grote liefde: Led Zeppelin.

In tegenstelling tot traditionele tribute-acts die vaak trachten om de oorspronkelijke bandleden tot in het kleinste detail na te bootsen, kiest NOUKED ervoor om de essentie van Led Zeppelin vast te leggen. Verwacht dus geen pruiken en kostuums maar een band die met passie en power bekende songs van Led Zeppelin speelt.

De band: Lilianne (zang), Hugo (gitaar), Frits (drums), Henk (basgitaar, backing vocals). Website: https://www.nouked.com.

Aanvang
De Muziekzolder is donderdagavond 2 mei 2024 weer vanaf 20:00 uur geopend. Vrije inloop en toegang gratis, maar vol is vol. Vergeet niet om contant geld mee te nemen om je drankje te betalen. Na muziek uit de speakers door een gast-DJ spelen George & John om 21:45 uur de muziekquiz waaraan alle aanwezigen kunnen deelnemen en mooie prijzen kunnen winnen.

Het optreden van Nouked start om 22:00 uur. Wees erbij in de Stairway to Music aan de Nolweg 10 in Maasdijk: “They shook you all night long!”

Bron
https://muziekzolder.blogspot.com/2024/04/nouked-met-led-zeppelin-tribute-in-de.html

18-04-2024