Nieuwe website Broekpolder Vlaardingen

Nieuwe website Broekpolder Vlaardingen

VLAARDINGEN – Speciaal voor iedereen die graag in de Broekpolder komt heeft het gebied sinds dinsdag 1 december een gloednieuwe website. Hier vind je alle informatie over het natuur- en recreatiegebied bij elkaar.

Op de nieuwe website vind je informatie over de mooiste plekken in de Broekpolder zoals het Klauterwoud, De Ruigte met de runderen en het Masamuda Educatief Archeologisch Erf. Ook zijn de verschillende sport- en hobbyverenigingen terug te vinden die gevestigd zijn op de Broekpolder. Er is een praktisch overzicht van de horeca waar je, als het weer toegestaan is, een kopje koffie kunt drinken of iets kunt eten tijdens je bezoek aan de Broekpolder.

Daarnaast beschikt de website over een interactieve kaart en informatie over de mogelijkheden voor wandelen, fietsen, het uitlaten van je hond en varen. En ook voor het laatste nieuws, een agenda met activiteiten en interessante blogs over het gebied, kun je op de site terecht.

Een eigen website voor het gebied was al lange tijd een wens van de Federatie Broekpolder. De twee grondeigenaren van de Broekpolder, de gemeente Vlaardingen en Staatsbosbeheer, ondersteunden het initiatief en ook diverse andere partijen die in het gebied actief zijn, hebben meegedacht en meegewerkt aan de website.

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op www.broekpolder-vlaardingen.nl.

03-12-2020