Theater aan de Schie en Cultuurfabriek slaan handen ineen

Nieuw evenement met vers stand-up talent in Schiedam

Nieuw evenement met vers stand-up talent in Schiedam

SCHIEDAM - Theater aan de Schie en Cultuurfabriek Schiedam presenteren op dinsdag 16 april Kapot Grappig, comedy Schiedam.

240406 Standup Glodi LugunguTrain je lachspieren bij het event Kapot Grappig, Comedy Schiedam. Op deze avond zie je het nieuwste stand-up talent in de foyer van Theater aan de Schie. Goede vibes en een line up van wel 5 comedians. Ze nemen je mee in gekke dagelijkse situaties, laten je nadenken, maar brengen natuurlijk vooral een lekkere hoeveelheid grappen.

Met op het programma: Maurits Niesink, Bibi, Joël Gideon, Finn Visser en Glodi Lugungu. Host Davine Perik praat met haar aanstekelijke energie alles aan elkaar en achter de draaitafel staat DJ Max Versace. De deuren zijn open vanaf 19.15 uur, om 20.00 uur trapt de eerste comedian af.

Als je er snel bij bent kan je nog een early bird ticket scoren voor € 5,00. Late beslissers kopen een kaartje voor € 7,50. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van theater aan de Schie www.theateraandeschie.nl.
 
Bijzondere samenwerking
Voor elke Schiedammer is er aanbod in het theater. Speciaal voor deze comedyavond gingen Theater aan de Schie en de Cultuurfabriek Schiedam de samenwerking aan met studenten van de Hogeschool Rotterdam, die mee bepaalden over hoe de avond eruit moest zien.

240406 Theater aan de Schie Kapotgrappig PosterFotobijschriften
Boven: Finn Visser
Onder: Glodi Lugungu
 

06-04-2024