Speciaal staconcert op het podium van Theater aan de Schie

Niels Geusebroek Sings Coldplay

Niels Geusebroek Sings Coldplay

SCHIEDAM - Zanger Niels Geusebroek speelt zondag 29 oktober in een speciaal staconcert in de Podium op Podium setting van Theater aan de Schie, de muziek van de Britse superband Coldplay.

De immens populaire band Coldplay is voor veel Nederlanders van grote betekenis, en zo ook voor Niels. Met name de eerste albums Parachutes, A Rush Of Blood To The Head, X&Y  en Viva La Vida maken voor de singer-songwriter Coldplay tot een tijdloze band.

In 2018 speelde Niels de grootste hits van Coldplay met zijn band in uitverkochte popzalen en ook nu zetten zij gegarandeerd Theater aan de Schie op z’n kop! Niels was in het begin  van zijn carrière de frontman van de band Silkstone en speelde op festivals als Lowlands en 
Pinkpop. Voor zijn eerste hit Year of Summer kreeg hij een gouden plaat. Solo-hit Take Your 
Time Girl werd met platina bekroond.

Podium op Podium staconcerten
Bij de Podium op Podium (PoP) staconcerten ondergaat u een unieke concertbelevenis óp het toneel van Theater aan de Schie. Via de laad- en losingang van het theater, gelegen aan  de Broersvest/Overschiesestraat, komt u in de bijzondere PoP setting terecht. Speciaal voor deze staconcerten zijn het podium en de bar op het podium opgebouwd. Geniet van de  beste muziek op het toneel van Theater aan de Schie.

Zondag 29 oktober is Niels Geusebroek vanaf 15.00 uur te zien op het podium in Theater aan  de Schie. Toegang is € 24,50 per persoon. Kaarten zijn te reserveren via  www.theateraandeschie.nl.

 

22-10-2023