Rita Young en 1.000 kopjes koffie: 'Want ieder krijgt er twee!'

Nieke van Zanten exclusief in 500e Muzikaal Onthaal

Nieke van Zanten exclusief in 500e Muzikaal Onthaal

Dat volgens dure DNA-onderzoeken een uit de stad verdreven tandarts appelleert aan het profiel van oer-Vlaardinger doen de meeste stadgenoten met een schouderophalen af. 'Er is maar één echte Vlaardinger, of beter: Vlaardingse, en dat is Rita Young,' aldus menig trouw luisteraar van zowel haar stem als haar radioprogramma.

Op vrijdag 29 juli is het dan zover: dan is de 500e uitzending van Rita Young bij Omroep Vlaardingen. De Harde Rita Young Kern weet wel beter. Die diepen moeiteloos de vroeg jaren 80 t/m 90 van de vorige eeuw uit het modern geheugen. In die periode van punk en new wave presenteerde zij al de Rita Young Show in Zaal Middelhuyse.

Voor de rekenaars: Rita Young zit midden in haar 61e artiestenjaar en van stoppen heeft zij geen weet, anders dan als het stoplicht op rood springt. 'Als ik nog kan zingen, presenteren en de gasten willen komen ... waarom zou ik ophouden met het programma!'

Luister vrijdag 29 juli van 10.00 t/m 12.00 uur ouderwets mee mee met almaar nieuwe talenten en gearriveerde artiesten. Om 11.00 uur stapt zangeres Nieke van Zanten bij de omroep binnen en Rita heeft beloofd haar het muzikale hemd van het artistieke lijf te vragen.

220727 Rita YoungLuisteren?
Dat kan via: www.omroepvlaardingen.nl of via de kabel. Om 10.00 uur trapt Wesley van Doesburg af en ook passeren er liefst vier telefonische interviews met evenzovele artiesten.

Als altijd de moeite waard om thuis of op het werk te luisteren of live aanwezig te zijn in de studio. De (verse) koffie staat klaar.

27-07-2022