Rita Young dendert door

Muzikaal Onthaal plus CD-uitreiking

Muzikaal Onthaal plus CD-uitreiking

Dit keer een wel heel bijzondere Muzikaal Onthaal. Tijdens deze show zal de nieuwe CD van Rita Young “Ik ben een vrouw” overhandigd worden door William Janz, the Dutch Julio Iglesias, die één van de edities van het Vlaardings Songfestival heeft gewonnen.

Rita heeft het Vlaardings Songfestival in 1989 voor het voetlicht gebracht en heeft er in 2009  eigenhandig een einde aan gemaakt. Het winnen heeft William geen windeieren gelegd. Hij is nu als zanger een bekende verschijning in vele landen. Geen twijfel dat hij zich voor Rita wilde vrijmaken uit zijn volle agenda. De CD is heel speciaal, omdat het over de levensloop van Rita gaat. Rita staat inmiddels 61 jaar op de buhne.
   Na de uitreiking zal William uiteraard een optreden verzorgen.

Tijdens deze show treden er vele zangers en zangeressen. Benieuwd? Zo zijn er de zangers Michel v.d. Meer, Rob v. Reeuwijk en Perry Zuidam. Daarnaast of tussendoor zangeres Lot van Santen en Rita Young zelf.

De presentatie is in handen van Perry Zuidam en Rita Young. Uiteraard en ook hierbij een verrassing. Het geluid wordt gestuurd door Renė Tol.

Uitreiking en presentatie CD zijn omstreeks 16.00 uur. De CD met een nummer dat “Een Echte Vriend” heet is na uitreiking te koop voor 5 euro. Einde show 17.00 – 17.30 uur.

Kaarten bestellen? Voor 7,50 p.p. zit je er gezellig bij. Een telefoontje met Jan de Jong om te reserveren volstaat. Telefoon: 06-5376 6126 of stuur een e-mail naar: jan@ritayoung.nl.

Partycentrum Prikkewater
Koningin Wilhelminahaven zz.3a
Vlaardingen

16-08-2022