Gratis radio bij 't Prikkewater

Muzikaal Onthaal Nieuwjaarsinloop

Muzikaal Onthaal Nieuwjaarsinloop

VLAARDINGEN - Dit programma wordt live uitgezonden via ditistwee.nl de nieuwe omroep, samengesteld uit Omroep Vlaardingen en Omroep Schie.

Zoals iedereen inmiddels weet, is Omroep Vlaardingen per 1 januari samen gegaan met Omroep Schie, waarmee zij een streekomroep vormen genaamd TWEE. Alle uitzendingen vinden plaats in de nieuw ingerichte studio in Schiedam, waardoor de studio op de Hoogstraat in Vlaardingen vervalt.

Het vertrouwde radioprogramma van Rita Young, blijft op de vrijdagmorgen van 10 tot 12 uur, onder de naam Muzikaal Onthaal met Rita Young. Zoals het jaren geleden ook heette. Omdat de studio nog ingericht moet worden, heeft zij samen met haar vaste medewerkers en Martin Poot, besloten deze keer vanuit Prikkewater uit te zenden. Uiteraard met dank aan haar nieuwe collega’s van TWEE die de uitzending mogelijk maken, maar ook aan Martin Poot voor de gastvrijheid.

Alle belangstellenden worden van harte uitgenodigd, om dit gebeuren bij te wonen. Rita Young zal het programma samen met haar collega Perry Zuidam presenteren. Vele artiesten maken hun opwachting en proosten met de bezoekers op een mooi 2024. Ook zullen ze live zingen, na een interview met Perry of Rita.

Wij hopen iedereen te zien. Locatie is Kon. Wilhelminahaven 3 zz in Vlaardingen.
Datum: vrijdagmorgen 5 januari van 10.00 t/m 12.00 uur.

28-12-2023