Rita Young c.s. weer te beluisteren in 't Prikkewater

Muzikaal Onthaal 21 april om 14.00 uur

Muzikaal Onthaal 21 april om 14.00 uur

VLAARDINGEN - Na een geweldige surpriseshow rondom de 80e verjaardag van Rita Young, die totaal verrast werd, en waar zelfs de Wannebiezz en Lee Towers niet ontbraken en felicitaties via een videoscherm van vele collega’s, nu weer over naar de orde van de dag de maandelijkse show, met alweer geweldige artiesten.

Line-up
Stanley Hazes, een rasechtige neef van Andre Sr., zingt met natuurlijk ook iets van zijn neef,. Daarbij zeker ook eigen repertoire. Hij maakt met sucses veel eigen singles en dat laat hij op deze middag horen.

Allround zangeres Sylvia Bruens, vaak te zien en horen in de grote Dinershows, heeft een mooi stemgeluid waarmee zij de zaal altijd weer inpakt.

Nieuw talent, waar Rita altijd oog voor heeft is de 15-jarige Denise van Boxtel die ook al eigen singles maakt en tenslotte Wesley van Doesburg. Zijn ouders runden de Koos Alberts -fanclub en hij zong al op jonge leeftijd een duet met Koos. Zijn voorliefde is dus begrijpelijk.

Maar ook hij zit niet stil en heeft onlangs nog een nieuwe single uitgebracht. Al met al weer een mooie show om van te genieten.

Kaarten reserveren
Jan: 06-5376 6126. De kaarten kosten EUR 7,50 p.p. De zaal gaat om 13 uur open. De locatie is als altijd aan de Koningin Wilhelminahaven zz 3. Tot de 21e.

Fotografie
Stephan Markus Fotografie

14-04-2024