Einde jaar nieuw kantoor, loods en terrein geheel gereed

Mol Sloopwerken slaat eerste paal

Mol Sloopwerken slaat eerste paal

Vrijdag 16 april werd aan de Kreekweg door drie generaties Mol symbolisch de eerste paal geslagen van het nieuwe onderkomen. Op die plek zal ijs en weder dienende en als diverse bouwschema’s kunnen worden gerespecteerd begin december een gloednieuw kantoor, een 1.500 m2 grote hal en afgeschermde buitenopslag geheel gereed zijn.

Het voormalig onderkomen van Staelduinse Bos Tuincentrum werd voorgoed aan de vergetelheid onttrokken door de gezamenlijke zweetdruppelactie van grondlegger Rinus, directeur Arie en kleinzoon Ryan Mol. Dat de slegger werd gebruikt en niet de gebruikelijke heimachine had alles te maken met een voorspoedige voortgang van zaken. De 101 palen zaten er in een klein weekje, voorafgaand aan de ingetogen feestelijkheden, snel en geheel op schema, in.

Of, zoals Arie Mol het verwoordde: ‘Lekker toch, zonder die heimachine. Dan is het niet zo’n herrie ook. Kunnen we lekker een babbeltje maken met een kopje koffie erbij.’ De zon scheen, wat wil een mens nog meer.

Dat de “eerste paal” een houten hekpaal was stond symbool voor de overgang van het voormalig groen van Staelduinse Bos naar de sloop- en bouwtechnische activiteiten van Mol. Hoofdaannemer is Tetteroo Bouw en projectontwikkeling uit Den Haag.

afbeelding

16-04-2021