Terrein v/h Tuincentrum Staelduinsebos ondergaat grote verandering

Mol Sloopwerken gaat verhuizen

Mol Sloopwerken gaat verhuizen

Mol Sloopwerken gaat verhuizen. Na ruim een kwart eeuw George Stephensonweg gaat de economische reis richting Deltaweg/Kreekweg. Net voor afgelopen kerstmis werd de bouwvergunning afgegeven. Eind februari gaat volgens schema de eerste paal de grond in.

Op het terrein waar Tuincentrum Staelduinsebos circa 40 jaar geleden haar commerciële kas opende komt nu de firma Mol. Normaal een slechte combinatie, een mol in je tuin, verrijzen er dit jaar op het terrein een hal van 1.600 m2 en een kantoorpand van 470 m2. Daarnaast komt er een weegbrug en een afgedekte opslag van grond alsook op het gehele buitenterrein een vloeistofdichte asfaltvloer.

Het sonderingsonderzoek is afgerond en de heipalen zijn besteld. Zoals vermeld gaat de eerste paal eind februari de grond in. In juni wordt de hal opgeleverd. Het kantoor, waarvan het interieur wordt verzorgd door Hoogerwerf Kantoorartikelen, volgt in september.

Als de grootscheepse verhuizing achter de rug is zal Hobutra Heftruck kantoor en terrein aan de George Stephensonweg 31 gaan bewerken, herinrichten en werkzaam bewonen.

12-01-2021