Midden-Delfland Vereniging trekt naar Maassluis

Midden-Delfland Vereniging trekt naar Maassluis

Het Midden-Delfland is ook voor veel Maassluizers hun ‘achtertuin’ en ‘groene long’. Waar ze kunnen wandelen, fietsen, skaten en varen, kortom genieten van rust, ruimte en weidsheid.

Wat speelt zich allemaal af op de grens tussen stad en platteland? Hierover houdt de Midden-Delfland Vereniging op maandag 25 april een thema-avond in Theater Koningshof (Uiverlaan 20). Iedereen, lid of geen lid, is welkom. De toegang is gratis, inloop v/a 19.30u.

Karssen
Voorzitter en oud-burgemeester van Maassluis Koos Karssen trapt om 20u deze stadsbijeenkomst af en vertelt over doel en activiteiten van de vereniging. Daarna deelt rasverteller Michel Kuijpers van de Vogelwerkgroep Midden-Delfland zijn verhalen én mooiste foto’s. 

Volop informatiemateriaal ligt verder klaar, zoals (gratis) fietsboekjes, vaar- en wandelroutes. Denk aan de Stilte naast de Stad en de Delflandse Trekvaarten kaarten. Leuk weetje: er komt een fiets- en wandelpad langs de Zuidvliet voor een mooie, natuurlijke verbinding tussen stad en platteland: Maassluis en Midden-Delfland.

Praktische informatie
Voor de organisatie is het fijn om te weten op hoeveel mensen kan worden gerekend. Aanmelden kan via secretariaat@middendelflandvereniging.nl. Of bel 06-42105407 (bereikbaar op ma en woe). Meer info: middendelflandvereniging.nl

Maassluis flyer vk 25 april 22

 

 

13-04-2022