Met Bureau Speurneus speuren in de Broekpolder

Zondag 15 oktober om 11.00 en 14.00 uur

VLAARDINGEN - Zet je speurneus op en doe met jouw team mee aan deze leuke speurtocht in de Broekpolder. Dibbes is een ondernemend hondje en laat graag een spoor achter van waar hij geweest is. Weet jij hem te vinden?

Met Bureau Speurneus speuren in de Broekpolder

Kom erachter en doe mee met je broertjes, zusjes of vriendjes en vriendinnetjes. Volg de aanwijzingen die je onderweg vindt. Soms moet je iets via WhatsApp doorsturen naar Bureau Speurneus die jullie dan weer verder kunnen helpen met de zoektocht. Bedenk ook alvast een leuke teamnaam! Wat heb je nodig? Een goede speurneus, een paar stevige stappers, kleding dat vies mag worden en tegen een stootje kan, een mobiele telefoon met Whatsapp, een QR-codelezer en Google-Maps.

Zin om mee te doen?
De speurtocht is voor kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene. De speurtocht is ongeveer 4 à 5 km lang. Het kan zijn dat je Schotse Hooglanders tegenkomt. Honden zijn aangelijnd welkom om mee te wandelen. Let op: de startlocatie is deze keer bij Adventure Vlaardingen, Watersportweg 21, Broekpolder. Volwassenen doen gratis mee, kinderen €4,00.

Aanmelden
Meld je aan via jeugd@federatiebroekpolder.nl. Vermeld in je aanmelding je gekozen startslot 11.00 12:00 of 13:00 en het aantal kinderen. Kijk voor meer informatie op www.broekpolder-vlaardingen.nl.

29-09-2023