Medisch Pedicure Azal op nieuwe eigen locatie in hartje Vlaardingen

Medisch Pedicure Azal op nieuwe eigen locatie in hartje Vlaardingen

“Mooi, ruim en van alle gemakken voorzien.” Sinds april dit jaar is pedicurepraktijk Azal gevestigd op Hoogstraat 206A in het centrum van Vlaardingen. De klanten zijn vanaf het begin vol lof over de nieuwe praktijk met vier behandelkamers en een sfeervolle wachtruimte. Eigenaren Azam en Amir: “We waren uit onze jas gegroeid en het coronavirus heeft onze plannen versneld. We voelen ons hier helemaal thuis.”

Azam en Amir startten in 2007 als medisch pedicure in Vlaardingen en bouwden de afgelopen vijftien jaar een groeiende vaste klantenkring op. Door hun specialistische kennis verwijzen ook huisartsen en ziekenhuizen hun patiënten regelmatig door. De ruimte die zij huurden werd daarom te klein en de nieuwbouw op de Hoogstraat kwam op het juiste moment op hun pad. Amir: “We zijn trots op wat we de afgelopen jaren hebben opgebouwd en merkten steeds meer dat we voorzien in een behoefte. Ons grote voordeel is dat we samen fulltime werken in onze praktijk. Direct vanaf onze start investeren we in kwaliteit, kennis en tevreden klanten. Heel mooi dat we nu deze stap hebben kunnen zetten naar een eigen ruime praktijk.”

Sfeervol stukje Vlaardingen
Azam: “We krijgen veel complimenten over de sfeer, uitstraling en service – zo lief. Behalve een prettige ruimte, waar we vanaf het begin volledig coronaproof kunnen werken, zijn we heel blij met de locatie, we zijn veel meer zichtbaar in de stad en goed bereikbaar. Extra fijn is het warme welkom en het leuke contact met de buren. Dit is zo’n sfeervol stukje Hoogstraat, het is hier heel gemoedelijk. Onze oudere klanten waarderen de locatie, voor of na de behandeling gaan ze vaak nog even winkelen.

Belang goede voetverzorging
Onze klantenkring is heel divers, van jong tot oud en van cliënten met specifieke problemen tot cliënten die komen voor een verzorgende pedicurebehandeling. Onze plannen voor 2022? Als medisch pedicure houden we onze kwaliteit en service hoog in het vaandel. Dat staat bij ons altijd bovenaan. Naast jaarlijkse bijscholing blijven we investeren in nieuwe methoden en technieken die we gelijk in de praktijk kunnen uitvoeren. Omdat we nu vier behandelkamers hebben, hopen we volgend jaar te gaan samenwerken met een of meerdere collega’s. We willen graag onze diensten uitbreiden met bijvoorbeeld afspraken in de avond of op zaterdag én ons nog meer richten op jongeren en vertellen over het belang van goede voetverzorging. Voeten dragen ons lichaam, daar moeten we goed voor zorgen .”

Meer informatie over de behandelingen van Medisch Pedicure Azal vindt u op www.azal.nl.

 

14-12-2021