19 mei: opening 53e filiaal in ex-V&D-pand

Medikamente Die Grenze: Veldtocht westwaarts

Medikamente Die Grenze: Veldtocht westwaarts

Winkelcentrum Het Liesveld krijgt er een klantentrekker bij. Met Medikamente Die Grenze wint het winkelcentrum eindelijk weer eens aan aanzien. Het tweede pand met het predicaat V&D is eindelijk voorzien van een serieuze zakelijke partner.

Zo’n vijftien jaar geleden had oprichter en eigenaar van Die Grenze het wel gezien op de markt waar hij stond met een aardappelen, groente en fruitkraam. ‘Steeds meer mensen gingen aan het werk, met als gevolg minder bezoekers en een teruglopende omzet,’ aldus eigenaar en bedenker Bert Hesselink.

Bert Hesselink ging van een marktkraam naar een winkel met aardappelen, groente en fruit. Op een dag kwamen de “Medikamenten” op zijn ondernemers pad en hij maakte direct een omslag. In Denekamp was de eerste Medikamente Die Grenze geboren. Nu, vijftien jaar later, opent Hesselink in Vlaardingen zijn 53e filiaal. Zijn intentie was de afgelopen jaren, en blijft zeker ook de komende tijd, gemiddeld vijf winkels per jaar te openen. In deze roerige tijden een moedig besluit.

Bert Hesselink; “We zijn constant op zoek naar winkelruimtes van 1.000 tot 1.500m² voor een aantrekkelijke huurprijs en dito locaties”. Het oude V&D pand in Het Liesveld heeft beneden een oppervlakte van circa 1.500m² en voldoet aan onze wensen. Afmeting goed, het is bijna nieuw, gunstig gelegen en betaalbaar. 

Om deze superstore voldoende te kunnen bemannen is Die Grenze nog op zoek naar winkelmedewerkers en logistieke doordouwers. Zowel fulltime als parttime, leeftijd tussen de 13 en 99 jaar. Onderaan dit bericht staat hoe en waar je kan solliciteren. Iedereen die van het 53e filiaal van Medikamente Die Grenze, net als alle andere filialen, een succes wil maken is van harte welkom.

De naam Medikamente Die Grenze doet in Rijnmond wellicht wat vreemd aan, maar dat ziet Bert Hesselink als positief: ‘Zo’n naam doet je wenkbrauwen fronzen, dat is goed. Ik houd wel van een beetje reuring. Mensen moeten je onthouden!’

In eerste instantie heeft Die Grenze een huurcontract voor twee jaar afgesloten. Hesselink kijkt gedurende die periode of de winkel lonend is. Aan Vlaardingse klanten de belangrijke taak en eer om zijn uitgestoken hand vast te pakken of weg te duwen. Nu al wordt die wijze heer Hesselink uit het oosten door veel Vlaardingers met open armen ontvangen!

Je vindt bij Medikamente Die Grenze in de winkels van alles en nog wat. Van lekkere luchtjes (en dan niet alleen voor Moeder- en Vaderdag), Milka chocolade, stroopwafels tot aan medicijnen en lichaamsverzorging en zelfs wasmiddelen en speelgoed! Kortom voor ieder wat wils!

Je zou verwachten dat de opening van deze nieuwste vestiging met veel bombarie gepaard zal gaan. Hesselink: ‘Iedere dag is een feest en dat moet je niet beperken tot een opening. Openen is een vluchtig iets, dat doen we hier vanaf 19 mei iedere dag!’

Filiaal Vlaardingen
Veerplein 106
3131 CN Vlaardingen

Openingstijden
Maandag van 9:00 tot 18:00
Dinsdag van 9:00 tot 18:00
Woensdag van 9:00 tot 18:00
Donderdag van 9:00 tot 18:00
Vrijdag van 9:00 tot 21:00
Zaterdag 9:00 tot 18:00
Zondag van 12:00 tot 17:00

Hemelvaartsdag open van 12:00 tot 17:00.

Hoofdkantoor Medikamente Die Grenze
Hanzepoort 25d
7575 DB  Oldenzaal

Solliciteren kan. Stuur je motivatie en CV naar: sollicitatie@diegrenze.nl.
Website: www.diegrenze.nl

18-05-2022