Een middag vol waterpret en muziek tijdens SPLASH! op 27 augustus.

Local Future Collective presenteert SPLASH! in De Kulk

Local Future Collective presenteert SPLASH! in De Kulk

De hele middag in het zwembad liggen, razendsnel over een waterstormbaan klauteren, met supersnelheid over de buikglijbaan glijden en vervolgens bijkomen met een zwembadpatatje. Klinkt als een ideale vakantiedag, toch? Het kan allemaal tijdens SPLASH! in De Kulk op 27 augustus, een initiatief van Local Future Collective. Jongeren tussen de 12 en 16 jaar kunnen dan de hele middag vrij zwemmen, inclusief consumptie!

Vlaardingse jongeren vertelden jongerencollectief Local Future Collective dat ze behoefte hebben aan een hele dag waterpret, speciaal voor jeugd. LFC is direct aan de slag gegaan en heeft SPLASH! in het leven geroepen. Een exclusieve middag vol wateractiviteiten in Zwembad De Kulk in Vlaardingen. Op vrijdag 27 augustus kunnen jongeren tussen de 12 en 16 jaar voor een klein bedrag de hele middag in het zwembad vertoeven. Er is een waterstormbaan, een DJ, buikglijbaan en uiteraard kan er gebruik gemaakt worden van het recreatiebad. Bij een kaartje zit een consumptie inbegrepen; een zwembadpatatje, drankje en een ijsje. Tickets zijn verkrijgbaar via kroepoekfabriek.nl voor 4 euro.

Local Future Collective

Local Future Collective is een jongerencollectief, gestart door De Kroepoekfabriek in samenwerking met de Gemeente Vlaardingen. Local Future Collective bestaat onder andere jongeren die zich hard maken voor activiteiten voor Vlaardingse jeugd en willen meebepalen wat er in de stad gebeurt. SPLASH! is tot stand gekomen uit gesprekken die zijn gevoerd met deze Vlaardingse jeugd.

Ben of ken jij een Vlaardinger tussen de 12 en 25 jaar die er enthousiast van wordt om met andere Vlaardingse jongeren de koers van de stad bepalen? Sluit je dan aan bij Local Future Collective! Met dit jongerencollectief brengt De Kroepoekfabriek in samenwerking met de gemeente Vlaardingen jongeren uit alle hoeken van Vlaardingen samen. Lijkt dit jou wat en wil je meedoen? Meld je dan nu aan op kroepoekfabriek.nl/agenda/lfc-open-call

25-08-2021