Maak kennis met lokale talenten tijdens hun ‘4 minutes of fame’

Line-up X-Posure Open Podium in de Stadsgehoorzaal bekend

Line-up X-Posure Open Podium in de Stadsgehoorzaal bekend

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het zo ver: op zondag 28 november vindt de eerste editie van het X- Posure: Open Podium plaats in de Stadsgehoorzaal. De 24 deelnemers hebben afgelopen jaar uitgebreid kunnen oefenen om hun talenten aan een volle zaal te tonen.

De kaartverkoop voor de twee shows (om 10:00 en 14:30 uur) is gestart via www.stadsgehoorzaal.nl en aan de Theaterkassa op de Schiedamseweg 51.

X-Posure: Open Podium 
Tijdens het X-Posure Open Podium op zondag 28 november zullen tijdens twee shows 24 lokale acts zich aan het publiek van Vlaardingen en omstreken tonen. Iedere deelnemer pakt letterlijk ‘4 Minutes of Fame’ op het toneel van de Grote Zaal, maar wie weet waar dit moment verder nog toe leidt in hun carrière. Het programma per show is zeer divers. Zang, dans, cabaret, spoken wordt, DJ, circus en nog véél meer. Werkelijk álles komt voorbij tijdens het X-Posure Open Podium. De volledige line-up met alle acts is te vinden op www.stadsgehoorzaal.nl/voorstellingen/open-podium. Hier kunnen ook meteen kaarten (€5,-) gekocht worden om de nieuwe talenten aan te komen moedigen. X-Posure wordt in samenwerking met de Kroepoekfabriek georganiseerd.

X-Posure: de plek voor talentontwikkeling!
Het showcasefestival X-Posure van De Kroepoekfabriek is alweer een aantal jaar een groot succes; jonge podiumkunstenaars uit de hele regio hebben deelgenomen aan workshops en masterclasses en mochten uiteindelijk met een showcase in het Vlaardingse podium laten zien wat ze geleerd hebben. Na deelname aan het traject zijn een aantal acts inmiddels geboekt om te spelen op verschillende plekken in en buiten de stad. Met de komst van het X-Posure: Open Podium hopen De Kroepoekfabriek en de Stadsgehoorzaal jong talent nóg meer mogelijkheden te bieden zich te ontwikkelen in en buiten Vlaardingen. X-Posure Open Podium wordt mede mogelijk gemaakt door de bijdragen van Gemeente Vlaardingen en Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

X-Posure: Open Podium 
Zondag 28 november, 10:00 en 14:30 uur 
Kaarten (€5,-) via www.stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/open-podium 

 

 

10-11-2021