Lancering CultuurAanBod in De Kroepoekfabriek

Lancering CultuurAanBod in De  Kroepoekfabriek

VLAARDINGEN - Op dinsdag 9 april werd de lancering van het nieuwe platform CultuurAanBod gehouden in De Kroepoekfabriek. Het kernteam van CultuurAanBod bestaand uit Cultuurhuis KADE40, de Stadsgehoorzaal, Museum Vlaardingen, Bibliotheek de Plataan en De Kroepoekfabriek is de afgelopen maanden druk bezig geweest met het ontwikkeling van de website. Deze week kon de gehele website en het platform eindelijk online gaan.

Terugblik Kick-off CultuurAanBod
Voor een diverse zaal gevuld met VO-docenten en betrokkenen binnen verschillende culturele instellingen uit Vlaardingen werd het platform gelanceerd. De middag werd  geopend met een speciaal geschreven gedicht door junior stadsdichter Indy Sprado.

Na een korte terugblik op de transitie van Culture Candy naar CultuurAanbod werd het  kernteam en de betrokken partners voorgesteld. Samen met wethouder Lianne van Kalken  lanceerde het kernteam vervolgens het platform en werd een korte instructie gegeven.

De middag werd vervolgens afgesloten met een live-optreden van enkele  indexamenleerlingen van de St-Jozefmavo. Hier kwam direct naar boven wat cultuur aanbod in het voortgezet onderwijs allemaal kan realiseren. 

Het platform CultuurAanBod
CultuurAanBod is de nieuwe website die alle activiteiten van alle Vlaardingse culturele  instellingen weergeeft. Denk hierbij aan diverse workshops, voorstellingen, film- en  museumbezoek of maatwerk. Allemaal gericht op jongeren uit het voortgezet onderwijs.
Bekijk de website en het totaal-overzicht op www.kcegids.nl/kade40.

12-04-2024