Lachen en gieren in Theater aan de Schie

Lachend het jaar uit met Stand-up

Lachend het jaar uit met Stand-up

SCHIEDAM - Wat is er beter dan het jaar afsluiten met een lach? Daar zorgt Theater aan de Schie ook dit jaar weer voor met Stand-up het jaar uit! Het Wennekerpand - voor de gelegenheid in nachtclubsetting – is zaterdag 30 december dé plek waar het jaar afgesloten wordt met een stel fantastische comedians: Victor Luis van Es, Wilko Terwijn, Klaas Prins en M.C. Adam Fields. Het wordt een avond lachen, gieren, brullen en oliebollen eten. Met livemuziek in het sfeervolle Grand Café van het Wennekerpand.

Victor Luis van Es, Wilko Terwijn, Klaas Prins en M.C. Adam Fields staan zaterdag 30 december klaar in het Wennekerpand om ons lachend het jaar uit te laten gaan! Stand-up het jaar uit wordt traditioneel getrouw weer een avond lachen, gieren, brullen én natuurlijk oliebollen eten. 

VICTOR LUIS VAN ES
In 2016 stond Victor Luis van Es in de finale van het Cameretten Festival met zijn programma Zichtbaar. De Volkskrant zei hierover: “In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond.” Victor is vast lid bij Club Haug in Rotterdam.

WILKO TERWIJN
Wilko Terwijn brak door met zijn oudejaarsshows en is onder andere bekend van De Grote Improvisatieshow, waar hij te zien was naast Ruben van der Meer en Tijl Beckans. Hij is één van de drijvende krachten achter de Badaboom Comedy Clubs. Deze zeer ervaren stand-up comedian is tegenwoordig ook een veelgevraagd tekstschrijver.

KLAAS PRINS
Klaas is winnaar publieksprijs Leeuwarder Cabaret Festival. Hij is bekend van Hufterproef en als presentator op Humor TV.

ADAM FIELDS (M.C. MASTER OF CEREMONY)
Adam Fields is de gastheer van de avond! Op het toneel deelt deze rasentertainer zijn verbazing met het publiek, houdt hij mensen een spiegel voor. Zijn grote kracht ligt in de manier waarop hij de Nederlandse ervaringen beziet met zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor.

Met livemuziek in het sfeervolle Grand Café van het Wennekerpand wordt de avond feestelijk afgesloten. Stand-up het jaar! is zaterdag 30 december te zien in het Wennekerpand. Toegang  € 22,00 per persoon. De allerlaatste kaarten zijn nu te reserveren via www.theateraandeschie.nl.

17-12-2023