Kom nog snel langs!

Laatste week Bassie en Adriaan in Museum Vlaardingen

Laatste week Bassie en Adriaan in Museum Vlaardingen

Op zondag 24 oktober om 17.00 uur komt een eind aan de meest succesvolle tentoonstelling uit het 101-jarige bestaan van Museum Vlaardingen: Bassie & Adriaan. Een schat aan herinneringen. Ondanks de beperkende maatregelen door corona hebben inmiddels bijna 10.000 enthousiaste fans de tentoonstelling bezocht. Tijdens de allerlaatste week van de tentoonstelling organiseert het museum een aantal leuke B&A activiteiten. Dus als je nog niet geweest bent, kom dan snel. Maar je bent natuurlijk ook welkom als je voor de 2e, 3e of misschien wel 4e keer komt!

Zo is van zaterdag 16 t/m vrijdag 22 oktober Aad van Toor, ofwel Adriaan, elke dag in het museum voor een meet &greetmet de fans.  Iedereen mag vragen stellen en na afloop is er gelegenheid om met hem op de foto te gaan. 
Op 16, 17 en 19 t/m 24 oktober is het mogelijk om mee te gaan met een rondleiding door de stad, langs alle beroemde opnamenlocaties van Bassie & Adriaan in Vlaardingen. 
Op verschillende dagen zal de beroemde B&A auto voor de deur van het museum staan, op de laatste dag staan er zelfs meerdere auto’s, en de caravan.

Als klap op de vuurpijl zal op zaterdag 23 en zondag 24 oktober de kroon geplaatst worden op de plek waar deze in 1987, tijdens de opnames van ‘Bassie & Adriaan en de Verdwenen Kroon’ in het museum stond. Aad zal beide dagen, met zijn vriendje Robin, vanaf 14.00 bij de kroon staan, zodat iedereen foto’s kan maken!

Op zondag 24 oktober om 17.00 uur zullen we op een toepasselijke manier afscheid nemen van de tentoonstelling.

Natuurlijk is het de gehele week nog mogelijk om in de winkel speciale B&A souvenirs te kopen. Alle bezoekers ontvangen bovendien vanaf zaterdag 16oktober gratis een leuke B&A goodiebag.

Let op: Vanwege de te verwachten drukte is het voor de meet &greets en voor de fotobij de Kroon verplicht een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien. Voor een bezoek aan de tentoonstelling is het niet nodig om een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien.

Kijk voor alle informatie op www.museumvlaardingen.nl

 

15-10-2021