CION voegt doelman Sonny Brouwer toe aan de selectie voor volgend seizoen

Kwekker slaat vleugels uit richting Broekpolder

Kwekker slaat vleugels uit richting Broekpolder

De 22 jarige sluitpost komt over van de kersverse tweedeklasser VFC en zal de concurrentiestrijd aan moeten gaan met CION’s huidige doelman, Bryan Struis.

CION hengelde al eerder naar de kunsten van Brouwer, maar die koos toen voor een ander verloop van zijn carrière. In de jeugd kwam Brouwer uit voor VFC en via vv Zwaluwen, waar hij met zijn team het kampioenschap in de hoofdklasse pakte, belande hij in de senioren weer bij VFC.

“Ik kom al van jongs af aan aan de hand van mijn ouders bij CION, mijn ouders zijn al jaren goede vrienden met de ouders van Joey vd Velden (aanvoerder CION 1 red.). Ook is selectiespeler Yuval vd Bend al van jongs af aan één van mijn beste vrienden en een groot aantal andere jongens zijn voor mij zeker geen onbekenden. Ik denk dat ik als speler maar ook als persoon prima bij CION pas en hoop mezelf dan ook aan de hand van de trainers verder te ontwikkelen.” Aldus Brouwer.

“Sonny stond al een tijdje op onze radar, nu is het zo ver. Het is een jonge, Vlaardingse, keeper waar we veel potentie in zien. Met Sonny kijken we naar de toekomst! Hij is jong en talentvol, het zal aan hem liggen om dit talent te ontplooien. Bij ons krijgt hij die ruimte en willen wij hem een stabiele plek geven waar zijn kwaliteiten kunnen groeien.” Volgens CION’s technische man Sebas Verburgh.

06-06-2022